Szanyi Tibor: nem elég civilnek látszani, annak is kell lenni

Kósáné Kovács Magda, néhai szocialista politikus a tisztességre használta a fenti logika fordítottját, ami tulajdonképpen Kádár Jánosnak a krumplilevesről alkotott kívánságát öltötte más formába. A hitelességről van szó. Igen ám, de mitől lehet hiteles egy civil? Egyáltalán, ki a civil?

Read more

Ujhelyi: azt mondták nekem, ez Molnár Zsolt pártja, így ezért ez a párt már nem az enyém

„Válaszok a kérdésekre” címmel posztolt Ujhelyi István Európa parlamenti képviselő közösségi oldalán, amiben eszenciáját írta le a Szabad Európa portálnak adott interjújának. Ahogy arról beszámoltunk, a képviselő a napokban jelentette be: kilép az MSZP-ből. A párt közleményben reagált, nem éppen européer politikusi módon.

Read more

Nocsak! Trócsányi-Schaller-Baross: a nemzeti politikai pártok a nép akaratának kialakításában (…) meghatározó szerepet játszanak

Az Európai Parlament csütörtökön jelentést fogadott el, amelyben kifejezte álláspontját az európai szintű politikai pártokra és alapítványokra vonatkozó szabályok módosításával kapcsolatban.

Read more

Már megint az a fránya pénz! Megy a bruszt az ellenzéki összefogás weboldalán gyűjtött adomány-maradékért

Az április 3-i választást megelőző kampányidőszakban rengetegen adtak pénzt az Orbán Viktor és a Fidesz legyőzése érdekében összefogó politikai erőknek, a támogatásuk túlnyomó része pedig a Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt által 2018 őszén alapított Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) számlájára érkezett.

Read more

MZP pártot alapít, abban folytatja ködszurkálást

Különös pártot készül alapítani a volt összellenzék miniszterelnök-jelöltje, MZP. Szokása szerint ezt is végiggondolatlan, összevissza szólalómmal jelentette be, de ami leginkább feltűnő, a felütés: létrehozzuk a civilek pártját. Nem szeretnénk kötözködni, de szerintünk minden párt- eltekintve a beépített trolloktól- civilekből áll.

Read more

Pin It on Pinterest