Igen, jól látja: Önre van szükség! – A csapat: Hernádi, Kern, Parti-Nagy, Presser és még sokan mások

A folyamatos forráselvonások miatt működési képességünk határára jutottunk, több ezer ellátottunk sorsa forog kockán. Újabb negyvenmillió forintot tartottak vissza az oktatási intézményeink után járó normatívákból, így a tanév kezdete óta már mintegy 170 millió forintot vont el tőlünk a magyar állam – hívta fel a figyelmet közleményében Iványi Gábor, az Oltalom Karitatív Egyesület elnöke. Itt a lehetőség: Önre is szükség van!

Juszt László: az Orbán által “felkent” kultúrpápa mindezt nem tehetné meg Orbán nélkül

Az utóbbi években Juszt László szinte valamennyi közéleti jóslata valóra válik, még ha bármilyen sötét is az. A televíziós -nem visz rá a lélek a múltidő használatára, nekünk Juszt mindig is televíziós marad- időről időre utólag is szembesíti Orbánt és a társadalmat igazával.

Gábor György: Szentesi Zöldi sikerrel beküzdötte magát a hülyeségről szóló lábjegyzetbe

Egy bizonyos Szentesi Zöldi László névre hallgató szerző Parti Nagy Lajost végtelen tehetségtelen költőnek nevezi, „akinek normális irodalmi viszonyok mellett az Élet és Irodalom portása durcás mosollyal visszalökné madzaggal átkötött papírhalomra rótt verseit…”

Ébresztő! Talán így meghalljuk….. ismert emberek kiáltanak mindannyiunkhoz

2018. május – június között átlagosan naponta 22 családot lakoltattak ki. Ne hagyjuk! Mert lakás nélkül nincs méltóság, biztonság, család, egészség, élet. Senkit ne lehessen megfelelő elhelyezés nélkül az utcára tenni!