Mi van, urak? Úgy megharagudtatok az Unióra, hogy most a pedagógusokon veritek le? – Napi Lendvaiságok….

Lendvai Ildikótól nem idegen a csípös irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az előző 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Lássuk pénteki gondolatait!

Sehol egy front? – Nyugodjon meg, a pénteki időjárás is ezt teszi!

Az utóbbi frontterhes időszak után úgy tűnik, végre nyugvópontra és az időjárás Magyarországon és ez december első hetében is így marad. Ránk is fér! A hét utolsó munkanapján többfelé visszatérhet a ködfelhő és a köd okozta szürkeség, azonban napos területek is várhatók, de a tél közeledtével már az ilyen időjárást is ki kell használni egy kis “kintlétre”, mert egyre kevesebb a napsütéses órák száma.

A Kos és a Rák bombasztikus formában, az Ikrek és a Bak nem annyira – Beesett a pénteki horoszkóp

November utolsó péntekét ne a szürke őszi-téli időjárás határozza meg, nem érdemes hagyni, hogy elvegye a kedvet a közelgő hétvége lehetőségei elől. Lesznek, akiknek nem ez az “év napja”, de nem lehet mindegyik az, hiszen akkor nem tudnánk felhőtlenül örülni a fantasztikusnak. Ne legyenek különös elvárásai, ez is csak egy munkanap, gondoljon a következő kettőre, amikor viszont azt csinál, amit csak akar. Nézzük részletesebben….

Tudta? Van ám nálunk Magyar Parlamenti Imacsoport, ami péntekente imareggelizik!

Ha a címben feltett kérdésre “nem” a válasza, akkor jól le van maradva, hiszen 2022 júliusa óta létezik a csoport, akkor jelentette be Kövér László, hogy fideszes és KDNP-s képviselők egy része arról tájékoztatta őt, hogy “megalakult a parlamenti imacsoport”. A csoport működésében volt képviselők és nemzetiségi szószólók is részt vesznek. Kövér László tájékoztatásából az is kiderült, hogy ellenzéki képviselő nem csatlakozott a csoporthoz.

Pénteki horoszkóp – Lehet, hogy csalódást okoz azoknak, akik félreértik a szavait…

Lássuk be, nem lehet minden nap mindenkinek “vasárnap”, -ez most egy péntek!- vagyis van az néha, hogy nem jönnek össze a dolgok. De….! Ha mélyebben belegondolunk, a pillanatnyilag rossznak ítélt hír pár nap múlva simán átválthat semleges, vagy akár jó történésre is, úgyhogy senki ne essen kétségbe, a dolgok kialakulnak…..

Elhiszed, vagy kételkedsz? Napi horoszkóp, 2022. október 28., péntek

Azt, hogy melyik nap mit hoz az életünkbe pontosan senki sem jósolhatja meg, de ahhoz jó kiindulópont lehet a napi horoszkóp, hogy felfedje, mik azok a lehetőségek, amiket kihasználhatunk, ha úgy érezzük, hogy éppen most fontos a számunkra. Nézzen bele, hogy kiderüljön, mire determinálják az égiek pénteken!