Befutott a hétvégi horoszkóp december 4.-5. – Csillagjegyek, most nagyon figyeljetek!

A karácsony előtti időszak nagyban befolyásolja a hangulatunkat és a teendők listáját is. Emellett nem mehetünk el lehunyt szemmel. A Bikák jobban teszik, ha végre belátják, hogy nem csak a munka létezik, és a Bakok hagynak időt maguknak lenyugodni. Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér ez a hétvége, előtte azonban nézz körül, milyennek ígérkezik a pénteked!

Tovább

Mondjad! – Felelek – Játék Orbán Viktorral az Orbán-rádió nyomán

Péntek reggel elaludtam, kihagytam a miniszterelnök reggeli fecsejét, de sebaj. A Telex pontokba szedte Orbán Viktor gondolatait, s ez módot ad nekem egy új játékra: ennek alapján Mondjad! – Felelek meccset játszom a miniszterelnökkel. Bohóság, tudom, de minden héten kész vicc az egész interjú, az én módszeremmel közösen viszünk bele némi színt.

Tovább

Horoszkóp, ami megmondja, milyen péntek virradt Önre! – Talán ma…, vagy mégsem? A lényeg: nem lesz unalmas!

Egy időre elköszönhetünk a meleg napsütéstől és talán érdemes lesz egy pulcsit, meg az ernyőt is betenni a táskába, de ettől nehogy elkenődjön. Tudja, az ősznek is megvannak a szépségei, csak meg kell látni őket. Egyszóval nyissa ki a szemét és vegye észre az Önnel szembejövő jót és olvassa, mit mond a horoszkóp!

Tovább

Reggeli kávéhoz egy jó kis horoszkóp? Már itt is van!

Jól teszed, ha még indulás előtt elolvasod, hogy mit ígérnek mára a csillagok! Mi is lehetne ehhez alkalmasabb időpont, mint a reggeli első kávé, amit, ha mázlid van ráérősen tudsz olvasgatni? Ha zúl sokszor nyomtad meg a “szundi” gombot, akkor csak fusd át és hagyd kicsit későbbre a horoszkóp részleteit.

Tovább

Horoszkópod szólít, nem én! Érdekel, hogy mit várhatsz a péntektől? Olvasd!

A péntek azt jelenti, hogy két nap szünet következik, ha még nem találta ki, hogy mivel üti el az időt, itt az ideje eltörpölni rajta! Ha nyugira vágyik, vásároljon be mindenből, amit szeret és kezdődhet a kényeztetés, ám, ha emberek közé, víz mellé vágyik inkább, akkor elő a telefont, trombitálja össze a bandát és irány a vágyott cél! Vigyázz, kész, rajt, de előbb horoszkóp!

Tovább

Újra együtt a két legenda: Bochkor és Boros – bumeráng-ünnep

A hazai rádiózás két nagyágyúja közel húsz évig dolgozott együtt és bár a kapcsolatuk nem volt felhőtlen, mára mindketten félretették a régi sérelmeket és a Retró Rádióban kilenc esztendő után, pénteken – ha csak egy napra is – Bochkor Gábor és Boros Lajos újra együtt köszöntik a hallgatókat.

Tovább