Orbán hasán összekulcsolt kézzel, templomi áhitattal telten sem feledi, mi lényege…

Az egyre féktelenebbül despotává váló hatalom, élén a magát most éppen kereszténynek hazudó kényúrral, és oldalán a szervilizmusban egymással versengő egyházakkal, diadalittasan készülnek a karácsonyra. Csak az a baj, hogy nem értik – persze nem is akarják érteni – a szegény istállóban, kitaszítottként, rongyok és barmok között megszülető Mester üzenetét – írta Perintfalvi Rita lelkész bejegyzésében, pedig akkor még nem tudhatta, hogy Orbán Viktor hétfőn -újabb, kézzelfogható- ékes példával szolgál mindarra, amit írt.

Read more

Perintfalvi Rita: miért lesz egy katolikus pap orosz propagandistává?

“Vajon mit szólna a valódi béke és nem az orosz béke – Русский мир /Russzkij Mir – pártján álló katolikus egyházfő, azaz Ferenc pápa, ha megtudná, hogy a zuglói Kassai téri templomban egy igazi, orosz propagandista a lelkipásztor, aki a Kreml legelképesztőbb összeesküvés-elméleteit terjeszti?” – tette fel a kérdést Perintfalvi Rita teológus közösségi oldalán Pajor András plébános által készített „Valami bűzlik a világban Ukrajnától” c. videója kapcsán.

Read more

Perintfalvi Rita: most bezzeg ezerrel kampányol minden egyház!

Látom, hogy mennek ezerrel a fizetett reklámok, minden egyház buzgón kampányol, a hívek figyelmét minden misén és fórumon felhívják arra, hogy legyenek bátrak és vallják meg a vallási hovatartozásukat – kezdte közösségi oldala bejegyzését a “Népszámlálás margójára” címmel Perintfalvi Rita teológus.

Read more

Perintfalvi: ébredj, Magyarország! Ma lehet, hogy nem lesz tűzijáték, holnap lehet, hogy nem lesz kenyér!

Országunk politikai vezetőinek figyelmébe ajánlom ezen az ünnepi napon Szent István király Imre herceghez intézett bölcs szavait. Ha már ezt a szép ünnepet üljük, s ha már újra visszajött a főispánok és vármegyék kora, javasolnám, hogy az országalapító király intelmeit is tessenek olvasgatni a nemes országatyák s az az egy-két országanya, akik 10%-os kvótanőként bekerültek a parlamentbe – kezdte közösségi oldala bejegyzését Perintfalvi Rita teológus.

Read more

Perintfalvi Rita: kérem Osztie Zoltán atyát, mondja el, hogy ezt a baromságot pontosan hol is olvasta a Bibliában vagy a Katekizmusban?

Osztie Zoltán katolikus pap Orbán Viktort, az 59. születésnapja örömére, a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban tartott miséjén, szavaival királlyá kente fel, sőt a Messiásnak járó metaforikus képekkel ecsetelte Istentől kapott dicsőséges rendkívüliségét – kezdte bejegyzését Perintfalvi Rita katolikus teológus, hittanár, kulturális és szociális menedzser, aki közösségi oldalán így ír: “kommentárokat írok a jelenhez egy feje tetejére állt világban. Abszurdisztánban élünk és elhisszük, hogy ez a létező világok legjobbika. Nincsen szükség az ébredésre és minden ellenállás hasztalan. De én ezt nem hiszem el!”

Read more

Perintfalvi Rita: Márki-Zay Péter, a fundamentalista atombomba?

Hát már nagyon régóta várok arra, hogy megírhassam ezt a posztot Márki-Zay Péter személyiségének elemzéséről, különös tekintettel a vallási fundamentalizmusából fakadó veszélyekre! Mivel tegnap a Telex közétett egy nagyon részletes elemzést arról, hogy miként omlott össze az ellenzéki kampány, ezért most végre leírhatom, amit gondolok – kezdte közösségi oldala bejegyzését Perintfalvi Rita katolikus teológus, hittanár, kulturális és szociális menedzser.

Read more

Perintfalvi Rita: milyen magasra juthat egy nő! No igen, ha elég neki annyi, hogy a rezsim babája/bábja legyen!

Tényleg olyan jó lenne már örülni valaminek ebben az országban! Például annak lehetne, hogy a rettenetesen rossz mutatóink, ami a nők politikai szerepvállalását illeti (14,4 % a nők aránya a jelenlegi parlamentben, soha nem volt még az országnak női miniszterelnöke stb.), most egy női köztársasági elnökkel legalább valamennyire javulnak – kezdte közösségi oldala bejegyzését Perintfalvi Rita katolikus teológus, hittanár, kulturális és szociális menedzser.

Read more

Pin It on Pinterest