Szólni kéne a kormánynak, hogy amit kormányzati kommunikációnak neveznek valójában gyúlásveszélyes pirotechnikai eszköz… – Napi Lendvaiságok

Lendvai Ildikótól nem idegen a csípős irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az előző 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Lássuk aktuális gondolatait!

Read more

Üzent a szerv pirotechnika-ügyben: mit, mikor, hol, meddig….., mert különben jön a büntetés

Ha úgy tervezi, hogy eldurrogtatna pár “pirotechnikai eszközt” az új év beköszöntének tiszteletére, nem árt, ha tudja, hogy miként vélekedik a rendőrség róla. “Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat és tanácsokat, ha tűzijátékozni vagy petárdázni szeretne év végén. ” – írták honlapjukon.

Read more

Mielőtt elszállna bárki agya szilveszterkor! – Pontosított a rendőrség…

Karácsony napján jelent meg a hír, hogy  idén szilveszterkor teljes mértékben szabadon lehet majd értékesíteni és felhasználni pirotechnikai eszközöket – tudta meg a VG. Tavaly a koronavírus-járvány elleni egészségügyi védekezés részeként a kormány döntése nyomán elmaradt az év végi durrogtatás a kutyák és gazdáik megelégedésére. Ezt pontosítja most a rendőrség közösségi oldalán.

Read more

Újra lehet durrogtatni! Idén nem lesz petárda-stop! – Mi köze mindehhez (is) Orbán Viktornak? Olvassa!

Terv szerint az idén szilveszterkor teljes mértékben szabadon lehet majd értékesíteni és felhasználni pirotechnikai eszközöket – tudta meg a VG. Tavaly a koronavírus-járvány elleni egészségügyi védekezés részeként a kormány döntése nyomán elmaradt az év végi durrogtatás a kutyák és gazdáik megelégedésére. Ezúttal viszont a szokott rendben készülnek a piaci szereplők.

Read more

Pin It on Pinterest