A Kúria, Tóta W. ügye, meg a németeket gyalázó Petrovics

Gaudi Nagy Tamás, volt Jobbikos ügyvéd képviseletében két polgár  személyiségi jogi pert indított Tóta W. Árpád újságíró ellen arra hivatkozva egy cikkében megsértette a magyarság, mint közösség méltóságát, amikor az Árpád fejedelemmel kalandozó magyarokat büdös, magyar migránsnak nevezte. Első fokon nyertek, másodfokon vesztettek, a Kúrián zárult az ügy. 

Tovább

Egy év tömény gőg – Demeter Tesco Gazdaságos Szilárd és társai márciusa

Trükköztek a vakcinabeszerzéssel. Úgy telt egy év, hogy pénzt fialtattak a nép nyomorúságán. Kilopták a szemünket, de megbüntetik azokat, akik szólnak a szemétségeikért. Szajkózzák a hazugságaikat, s hehegnek rajta esténként, amikor visszatérnek Dubajból a kormánygéppel. Rab László szŰrreál összefoglalója a 10-es hétről. A végén csattan a és Demeter Tesco Gazdaságos Szilárd.

Tovább

Március 15 itt és most – Rendhagyó gondolatok Petőfiről és a több “lúzerről”

Szerzőnk március 15-ről elmélkedve nem a szokásos emelkedett gondolatait adja közre. Éppen ellenkezőleg azt a nagyon is legitim hányingeré írja le, amit a jelenidők politikai kultúr-komiszárja hazugságai miatt érez. Ne hagyjuk meggyalázni a szabadság  ünnepepét!

Tovább

Petőfi nem lenne büszke arra a Magyarországra, amelyben ma élünk

Holnap a Márciusi Ifjakra emlékezünk. Egy olyan országban, ahol ha ma élne Petőfi Sándor, ismét lenne miért megírnia Talpra magyart. A jelenlegi rezsim sárba tiporja mindazt, amit az 1848-49-es forradalom és szabadságharc jelent a számunkra. Orbán holnap -lengyel bértapsolók előtt-kiáll a Nemzeti Múzeum elé, s magát a nemzet megmentőjének kiáltja ki.

Tovább