Kovács Zoltán “merész igazsága” Navracsics Tibor főszereplésével… – Ez izginek ígérkezik?!

A Megafonos skacok aktivizálása és Orbán Viktor Twitter oldalának beindítása után Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkára jött a sorban, akit bevetett a regnáló annak érdekében, hogy “kerítésen innen és túl” minél több emberhez eljusson a kormány-igazság. Most kapaszkodjon: az utóbbi úriember podcast-házigazda lett, amely a The Bold Truth About Hungary -A merész igazság Magyarországról- címet kapta.

Hogy ne keringjen órákig tanácstalanul, mire megtalálja a szükséges szakellátást ….

Kivel ne esett volna meg, hogy “nyugalmi állapotban” pontosan tudja, mit kell tenni, ha baleset éri Őt, vagy a környezetében lévők valamelyikét és szakellátásra lenne szükség, de amikor beélesedik a helyzet, csak áll bambán és tanácstalanul. 

Látod magad előtt, ahogy Áder János bálabontáskor turizik a kilós boltban és keres egy mások által megunt használt gatyát?

Áder János köztársasági elnök regnálása alatt nem vitte túlzásba megszólalásait, nem egy locsofecsi, végtére is Ő Magyarország legfőbb közszolgája. De eljött a pillanat, amikor nem maradhatott tovább Néma Levente, így megtudhattuk Tőle, hogy  a ruhaipar az egyik leginkább környezetszennyező iparág, ezért ha már muszáj vásárolni, ne a gagyit vegyük, hanem a tartós, jó minőségi cuccost, de a legjobb, ha a turiban keresgélünk.