Rácz séf: „..ha szemtelen voltam, kaptam egy maflást, pofán vertek kétszer, egyből tudtam, hogy mi az, hogy rend, fegyelem…”

Rácz Jenő Hajós András és Linczényi Márkó társaságában vett részt Istenes Bence műsorában, az IstenEstben. A fő téma az apaság volt, egy idő után pedig felvetődött, hogy szabad-e felpofozni a gyermeket. A séf szerint igen, hiszen Ő így tanulta meg mi a rend és a fegyelem. Véleményével nincs egyedül, hiszen hasonlóan nyilatkozott a témában Schobert Norbert is és ki ne hagyjuk a sorból Orbán Viktort, aki nem részletezte nevelési elvét, de arról megemlékezett, hogy vele sem bántak gyerekkorában kesztyűs kézzel. 

Az Oscar-gálán elcsattant egy pofon – Az amerikai ügyben azonnal mindenki ugrik, kiáll, beleáll, bezzeg…..

A sokak által csak Jocó bácsiként ismert Balatoni József középiskolai osztályfőnök, akinek minden sokakat érintő történésről van véleménye, amit rendszeresen megoszt közösségi oldalán. Hétfőn az Oscar-gálán elcsattant pofon kapcsán írt mindannyiunkat érintő bejegyzést.

Politikus-pofozás a Széll Kálmán téren! – A gyűlölet-szellem elszabadult…

Helyszín: 2021, Magyarország, közelebbről Budapest, mégközelebbről a Széll Kálmán tér. Szereplők: politikus, Fidesz-úszított „hölgy”. Az ok: a csapból is folyó kormánygerjesztett gyűlöletkampány. A következmény: előre eltervezetten felfokozott indulatban elcsattan egy pofon, magyar üti a magyart, mert mást gondol a világ folyásáról. A felelős: ki más, mint a kitervelő.