Emléktáblát avattak Monspart Sarolta tájfutó világbajnok tiszteletére

Emléktábla avatással, faültetéssel, futással és gyaloglással emlékeztek meg Monspart Sarolta tájfutó világbajnokról, a nemzet sportolójáról, a XII. kerület díszpolgáráról hétfőn.

Meglepő fordulat: a kétfarkú kutyák megtalálták Pokorni Zoltánt az Öveges-program mögött

Bemutatjuk, hogyan ette meg az egykori oktatási miniszter, Pokorni Zoltán kerületében a Fidesz “oktatási holdudvara” a kerületnek az Öveges program keretében oktatásfejlesztésre adott EU-s százmilliókat és hogy hány szálon kötődnek az ezeken a közbeszerzéseken nyertes cégek Béres Istvánhoz, Pokorni Zoltán örökös tanácsadójához, valamint magához a polgármesterhez – olvasható a Kétfarkú Kutya párt honlapján a részletes, bizonyítékokkal alátámasztott beszámoló.

A Fidesz szerint nem tartozik a Nemzetbiztonsági bizottság illetékességi körébe a Fudan Egyetem … „mert csak”!

Emlékeznek még, 2014-et írtunk amikor Selmeczi Gabriella akkori Fidesz-szóvivő e-ként kerekített le egy sajtótájékoztatón elhangzó kérdezz-felelek-et, ami az akkori top téma Rorán Antal vagyonosodása köré fonódott: Selmeczi: Nincs logika abban a kérdésben, amit felvetett. Újságíró: Miért? Selmeczi: Csak. Az alábbi mai történet  a Fudan egyetem alapításáról is valami hasonló.

Gábor György: javaslat néhány köztéri szobor rehabilitálásának és címváltoztatásának előkészítésére

Miután a korlátlan erkölcsi magasságokba emelkedett Pokorni Zoltán bejelentette a XII. kerületi turul-szobor funkcióváltásának etikai léptékekben is hallatlannak mondható tervezetét, megragadom az alkalmat, s magam is javaslatot teszek néhány köztéri szobor rehabilitálásának és címváltoztatásának előkészítésére.