Juszt László megfejtette, miért nem rendelte el az ügyészség Völner exállamtitkár előzetes letartóztatását!

Ahogy manapság, úgy a múltban sem volt kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki, vagy valami beküzdi magát a névsorba, biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartotta és tartja továbbra is a szemét és azonnal reagál, ahogy tette ezt most is a DK Völner-ügyben Polt Péterhez intézett kérdése kapcsán.

Tovább

Juszt László: az ügyészség ugyanúgy a Fidesz cselédje, mint az Alkotmánybíróság

Ahogy manapság, úgy a múltban sem volt kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki, vagy valami beküzdi magát a névsorba, biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartotta és tartja továbbra is a szemét és azonnal reagál, ahogy tette ezt most is az ügyészség “pártatlansága” témájában.

Tovább

Négy férfi, egy eset – a közös: a botrányszag!

Négy férfi, egy eset. A négy férfi szerepe és jelentősége eltérő, de mind benne vannak abban a botrányban, amiben – mint ahogyan beszámoltam róla – még Polt szerint is különösen nagy értékben, folytatólagosan, bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás gyanúja miatt folyik a nyomozás – írta Hadházy Ákos közösségi oldalán.

Tovább

További menekülő útvonalat akar magának a NER – Még egy adag betonnal erősítenék meg Polt Peter pozícióját

Nem tudni mit olvashat ki Orbán Viktor az állítólag naponta készülő újabb és újabb választási közvélemény-kutatásokból, de a reakciók sok mindent elárulnak. Legutóbb például legfontosabb  védelmi bástyájuk Polt Péter legfőbb ügyész szakmai túlélésének esélyét igyekeztek még jobban bebiztosítani.

Tovább

Ruszin-Szendi honvédség-parancsnok meséjét a vécében bombát szerelő szerelő menekültről Polték nem találták rémhírterjesztésnek

Emlékeznek még, amikor az Ruszin-Szendi altábornaggyá előléptetett magyar honvédség-parancsnok beszámolójában arról “mesélt” az Afganisztánból való kimenekítés kellős közepén, hogy egy “menekített” bombát szerelt össze az egyik repülőgép fedélzetén?

Tovább

Lendvai Ildikó: Ügyészi ügybuzgalom

Máshol a főügyész ambíciója az, hogy a végére járjon az ügyeknek. Nálunk fordítva van. Mindent megtesz, hogy a legkényesebbek vizsgálata el se kezdődhessen. Nem feltárni akar, hanem betemetni. Ügyek sorát tüntette már el a süllyesztőben, ha azok fontos politikai köröknek váltak volna kínossá.

Tovább