Amit küldenék, azt nem szokták karácsonyfára rakni… – Novák Katalin fenyődíszítős-ötlete kiakasztotta a kommentelőket

A kommunikációs stábban jó ötletnek tarthatták, hogy Novák Katalin karácsonyfadíszeket gründoljon a nép egyszerű gyermekeitől a Sándor-palota fenyőfájára. Több szempontból is hatásos, hiszen sokan vannak olyanok, akik tetőtől bokáig megtisztelve érzik majd magukat, hogy a “nemzet fáján” lóg a díszük és az sem utolsó, hogy még az unokáknak is mesélheti az adományozó, hogy részese lehetett a nagyi a “nemzet  adventi ünnepének”. Készülhetnek majd fotók, videók az áhitatról, amin ott pózolnak a regnáló előljárói, akik párás tekintetüket pont a küldő függőjén legeltetik.

Read more

Az Ön postája bezárt? Ne izguljon, a képviselőké nem!

Na, ez a méreg, nem a ciánkáli! – gondolhatták azok, akik hétfőn azzal szembesültek, hogy a posta, ahol eddig a profiljukba vágó ügyeiket intézték, nem nyitott ki, sőt, egy ideig biztosan nem is fog. Az csak rátesz a lapátra, hogy az RTL kiderítette, a parlamenti fiók megúszta a lefejezést arra hivatkozva, hogy teljes kihasználtság okán hagyták ki a sorból, ami a portál szerint finoman szólva sem állja meg a helyét.

Read more

Na, kinek a hibája a 35 budapesti posta bezárása? Hát persze, hogy az unióé! – Nem értem: hol maradnak Soros és Gyurcsány urak?

Arra már nem kapjuk fel a fejünket, ha az inflációért, a benzinhiányért, a munkahelyek bezárásáért, a megszűnő kórházi osztályokért, a várólistákért a kormánykommunikáció az Európai Uniót pellengérezi ki, de, hogy a postabezárásokat is a nyakukba varrják, az új.

Read more

2 bélyeg,10 dkg párizsi, meg egy sorsjegy – Bevásárlólista a kisfalvakban élőknek….

Péntek reggel két hírben is szerepel a kreatív ötletektől nem mentes Magyar Posta. Az egyik szerint a kisfalvakban kiszervezte tevékenységét, már nem a saját hivatalában, hanem a helyi ABC valamelyik szegletében elhelyezett pult mögött működik. A másik azt tudatja, hogy 200 szolgáltatási centrumot hoz létre a Szerencsejáték Zrt.-vel a Magyar Falu program keretében.

Read more

Kinek az opálüveg-zsebében csörren a posta elektromos háromkerekű járgányainak sápja?

A Magyar Posta annyiért -10 millióért/darab- bérel 6 évre kis elektromos háromkerekű járgányokat, amennyiért, amennyiért komplett elektromos autókat is lehetett volna venni – állítja Hadházy Ákos és politikustól manapság kuriózumszámba menő módon dokumentumokkal támasztja alá véleményét közösségi oldalán.

Read more

Pin It on Pinterest