Ujhelyi: az ember nem tudja, hogy nevessen, vagy a bicskát pattintsa a zsebében – Hülyére veszi a kormány a tanárokat

Hangos dicsőítő fanfárok mellett adta hírül a kormány a napokban, hogy érkeznek a tíz százalékkal – igen, mindössze tíz százalékkal – emelt tanárbérek, a „rendszerváltás óta legnagyobb mértékű bérrendezés” viszont még várat magára az ágazatban, mert nem jönnek a brüsszeli pénzek. Az ember tényleg nem tudja, hogy hangosan kacagjon ezen a szövegen, vagy a bicskát pattintsa a zsebében – írta bejegyzésében Ujhelyi István Európa parlamenti képviselő.

Read more

Békesi László kiszámolta: megint átverődtünk….., nem is akárhogy!

Békesi László közgazdász, volt pénzügyminiszter közösségi oldalán írt elemzésében levezette, miként vert át minket a regnáló kormány. Nem mintha nem éreznénk nap, mint nap a saját bőrünkön, ám ilyen összeszedetten biztosan nem gondolja végig az „átlag polgár”, pedig kellene…..

Read more

Fantasztikus reggeli kilátás a Hazugsággyárra – Így telik Hadházy Ákos szombatja az MTVA-székháznál

Hadházy Ákos pénteken délután egy sátorral letáborozott az MTVA Kunigunda útján lévő székháza elé. „Ma felvertünk itt egy sátrat a Kunigunda útján, az állami televízió épülete előtt és jövő péntekig, november 4-ig itt fogok maradni” – közölte a Facebookon Zugló független parlamenti képviselője.

Read more

„Sikertörténet” és „kudarc, lebőgés” – Jelzők Orbán berlini vendégszereplése kapcsán

Tipikus példája Orbán berlini látogatásának értékelése arra, hogy egyazon történetnek minimum két oldala van. Azt, hogy ki melyiket tartja igaznak függ az Orbánhoz és a magyar kormányhoz való viszonyán, a realitásértelmezésen és attól, hogy a közpénzből fenntartott hazai propagandagépezet éppen mennyi pénzt áldoz annak sulykolására, amit elültetni kíván szigorúan „kerítésen belül”.

Read more

Pin It on Pinterest