Sasok egymás közt: Orbán, a csőrmester: maga honnan néz? – A miniszterelnök a Puskásban, amikor még hitt a győzelemben…..

A Ferencváros kettős vereséggel, 0-4-as összesítéssel kiesett az Európa-ligából. A nyolcaddöntő visszavágóján is a német Bayer Leverkusen győzött 2-0-ra, és gyakorlatilag három perc alatt megsemmisítette a Fradi reményeit. Persze erről a meccs előtt a mindent jobban tudó miniszterelnök sem tudhatott, így reményteljesen bohóckodhatott a sípszó előtt….

Read more

Csányi Sándor: súlyos következményekkel járhat a Nagy-Magyarország jelkép használata

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke szerint könnyen súlyos következményekkel járhat, ha a szurkolók a válogatott mérkőzésein bármilyen formában megjelenítik Nagy-Magyarországot, de a háttérben továbbra is azon dolgozik, hogy a jelkép kerüljön le a tiltólistáról.

Read more

Orbán hátlapogatva búcsúzott Dzsudzsáktól, mire egy kommentelő megjegyezte: várom, amikor ugyanezt a pózt láthatom a pedagógusok képviselőjével… De hát hogy is érne fel az oktatás ügye a focihoz……

Orbán miniszterelnök letudván összes vasárnapra rendelt dolgát, az estét a Puskás Arénában múlatta, hogy személyesen lássa Dzsudzsák Balázs mennybemenetelét. A

Read more

Olaszország két góllal nyert a Puskás Arénában

A magyar labdarúgó-válogatott a Puskás Arénában 2-0-s vereséget szenvedett az Európa-bajnok olasz csapattól a Nemzetek Ligája hatodik, zárófordulójában, így az A divízió 3. csoportjának második helyén zárta a sorozatot.

Read more

Pin It on Pinterest