Magyar György: „Lex Zsoltok” – avagy mit akar a Fidesz a becsületsértés és a rágalmazás dekriminalizálásával?

Két fideszes képviselő azt javasolja, úgy módosítsák a Btk.-t, hogy becsületsértés, illetve rágalmazás miatt a közügyek szabad megvitatása körében sajtótermék vagy médiaszolgáltatás útján elkövetett ilyen jogsértés csak kivételes esetben legyen büntethető. Ez rendben is van, viszont…..

Fidesz-mentőöv a Marsi-Gönczi párosnak?

„A Fidesz gyáva módon siet Marsi Anikó, Gönczi Gábor és a többi propagandista megsegítésére: az érdekükben most éppen a Büntető Törvénykönyvet akarják módosítani. A Fidesz két politikusa tegnap egy olyan Btk. módosítás tervezetet nyújtott be az Országgyűlésnek, amit ha megszavaznak, akkor a lakájmédia szereplőit sokkal nehezebb lesz felelősségre vonni. A módosítás lényege, hogy nem lesz büntethető rágalmazás miatt, aki a cselekményt közügyek szabad megvitatása körében sajtótermék vagy médiaszolgáltatás útján követi el” – kezdte bejegyzését Dr. Czeglédy Csaba közösségi oldalán.

Zebrán gázolt a zuglói képviselő – Ez betehet Hadházy kampányának… és, hogy miért? Olvassa!

Akik nyomon követik a napi politikai élet bugyrait taglaló híreket Magyarországon, az felkapja a fejét, ha „Zugló” és a „képviselő” szavak szerepelnek egy mondatban. Az alábbi eset egy gázolásról tájékoztat, de mégis van (lehet) köze a napi zuglói kötélrángatáshoz.