Kisnyugdíjasunk orvosokról, nővérekről, emberségről – Köszönöm, hogy kaptam még egy kis időt élni!

Tombol a járvány, és az ember észreveszi, valami nagyon nem stimmel. De ez nem Covid. Kiújult a rák? Telefon mosolygós szemű orvosomnak, aki azonnal látni szeretne. Mosolyogva vár, körülötte medikusok. Tanít angolul, és közben vizsgál. Mikor rátapint arra, amit én is észrevettem, már nem nevet a szeme. Csak annyit kérdezek, hogy egyre gondolunk, de ő már intézkedik is.

Tovább

Frissítve! Három tudós eredményei kikövezték az utat a vérszegénység, a rák és sok más betegség elleni ígéretes, új stratégiák számára

A sejtkutatás területén elért eredményeiért két amerikai és egy brit tudós, William Kaelin, Gregg Semenza és Peter Ratcliffe kapja az

Tovább

“A szaporítószervek megbetegedései nemzetstratégiai szempontból kiemelt jelentőségű rákok, más rákok meg nem”

Az embertelenség kormányzati méretet öltött, Megmagyarázhatatlan különbségek keletkeztek betegek és betegek között, miután a kormány tavaly a családok éve jegyében bővítette az adókedvezményre jogosult betegségek listáját, írja a Népszava.

Tovább

“Ebben még benne vagyok, ez most zajlik” – Grecsó Krisztián a rákról és Veráról

“Az élet felülírta a szabályt” – magyarázza az Élet és Irodalom szerkesztője, Károlyi Csaba, hogy ezúttal miért nem tartják be a lap szokását. Az ÉS karácsonyi dupla számába hosszú interjút készített szerkesztőtársával, a nagy betegséggel küzdő Grecsó Krisztiánnal.

Tovább