Szegény kis fidesz-propagandista küzdelmes hétköznapjai – azaz, hogyan lehet “Csabát minél tovább a BV-ben tartani…”

Ki lehetne avatottabb ismerője a témának, mint Czeglédy Csaba, aki megszámlálhatatlan pert nyert a ráuszuló (uszított) kormánytól nem túl messze álló médiumok és médiamunkások ellen, akik kényük-kedvük szerint csavarva az igazságot csekély mértékben tartalmazó -mondjuk az “alany neve”- hírekkel próbálták lekaraktergyilkolni.

Tovább

Szijjártó éjjeli “ezt benéztem!” esete: a világ ma láthatta a riportot velem, holnapra kész “kerítésen belülre” a cenzúrázott változat

Nincs megállás, a félre-propagandának mennie kell tovább! Nem feltételezem, hogy Szijjártó külügyminiszter annyira ostoba lenne, hogy ne tudná, hogy ha egy riport kikerül az internetre, azt boldog-boldogtalan megnézheti, esetünkben a helyrajzi adatok érdektelenek. Inkább arról lehet szó, hogy annyira lenézi közösségi oldala követőit, hogy azt feltételezi, mindent bevesznek Tőle.

Tovább

“Minden Idők Legkevésbé Külügyminisztere elsütötte a falon lógó puskát” – Brávó, Jobbik!

Szijjártó Péter külügyminiszter nagy dobásra készül! Már kedden este belebegtette, hogy szerda lesz a napja annak, hogy a CNN-t porig alázza. “A CNN és az elhallgatott részletek… Teljes interjú holnap reggel itt, Facebookon!”- csigázta követői kedélyét.

Tovább

Karácsony végleg elásta magát! Azt találta mondani, hogy „ő alacsony és kövér, én magas és vékony vagyok” – Kire gondolt a “költő”?

Portré jelent meg Karácsony Gergelyről az angol The Economist című újságban. A cikkben a főpolgármestert Orbán Viktor miniszterelnökkel hasonlítják össze, hangsúlyozva, hogy „ennél nem is lehetnének kevésbé egyformák”.

Tovább

A pillanat, mikor az MTVA-riporter mondja meg ifj. Lomnicinak, hogy mi a véleménye….

Van abban valami ámulatba ejtő, amikor 2019 Magyarországán ifj. Lomnici Zoltán, aki alkotmányjogász, a Századvég Alapítvány jogi szakértője és nem kispályás megszólaló, az őt kérdező mikrofonállvány ukázának megfelelően változtatja véleményét, hogy a hatalmasság szája íze szerinti legyen.

Tovább