Polték nem olvasták elég figyelmesen a saját papírjaikat? – Hadházy “kérdés, nem felelnek”-játéka….

Emlékeznek? “A média stratégiai ágazat és szuverenitási kérdés, mert aki uralja egy adott ország médiáját, az uralja annak az országnak a gondolkodását és azon keresztül az országot” – az MTI szerint ezt mondta Orbán Balázs a Mathias Corvinus Collegium (MCC) második nemzetközi médiakonferenciájának szerdai nyitónapján, Budapesten. Ennek jegyében kezelődik a Hadházy Ákos szerint “Rogán-Schadl-Völner-ügy is?

Rogánék kaszálták a legnagyobbat az augusztus 20-i dzsemboriból, a végösszeg 10.300 millió forint volt

Ízlelgessük: 10 milliárd -10.000 millió- közforint! – kerekítve ennyit költött a “gondoskodó” megválasztott kormánypárt “Európa legnagyobb tűzijátékára”, a Tűz és Fények játéka nevet viselőre és a hozzá tartozó showra, ami több mint 4 kilométer hosszan, a Margit hídtól egészen a Petőfi hídig tartott, 40 ezer pirotechnikai effektet használtak fel rá és a műsort 600 drónból álló drónshow, fényfestés és fényshow egészítette ki.

Rogán -a nemzeti csodagyerek- újabb milliárdok elköltéséről dönthet

Rogán Antal joggal nevezheti a 2022-es évet karrierje csúcs-365 napjának, hiszen személyében tisztelhetjük -már aki- „a rendezvények szervezett és biztonságos lebonyolításával kapcsolatos feladatokat ellátó operatív törzs” főnökét, szintén Ő lett minden titkok őrzője és gazdája, miniszterként jegyzi a „a védelmi és biztonsági igazgatás központi szervét”, melynek feladata a védelmi és biztonsági igazgatási szabályozási reform szakmai folyamatainak koordinációja. Egy hónapja megkapta a Nemzeti Eseménykezelő Központ tótumfaktuma rangját és a pénteken kiderült, hogy Januártól újabb stratégiai pakk kerül Rogán Antal minisztériumához: a kiemelt sportesemények és állami rendezvények szervezése, pályáztatása és lebonyolítása, amiről a HVG számolt be.

Sosem találná ki mit vett(ünk) az MTVA 150 millió nettóért

A golyóálló üveg és zsilipkapuk már beszerelve, a külső-belső megfigyelőkamerák működnek, kamera, stúdió van elég, de akkor mi hiányozhatott még? Hát persze, hogy egy alkalmazás az ott dolgozók számítógépeire, ami azt ellenőrzi, hogy az MTVA munkatársai mozgatják-e az egeret, milyen oldalakat nyitnak meg, és hogy hol, mennyi időt töltenek el a böngészésükkel.

Közlöny van róla! – Hétfőn este megjelentek a Rogán Antal alá tartozó „védelmi szuperhatóságról” szóló kormányrendeletek

A védelmi és biztonsági tevékenységek összehangolásáról szóló, tavaly megjelent törvény végrehajtásához kapcsolódó hat kormányrendelet jelent meg a hétfő esti Magyar Közlönyben. Már ilyenünk is van: Nemzeti Eseménykezelő Központ!