Németh Zsolt beszólt Romániának – Egy elszabadult elme dúlása

Németh Zsoltnak az országgyűlés külügyi bizottsága vezetőjének agyára ment a kivagyiság.  A magyar politikus szerint  Romániának el kell döntenie, hogy részt kíván-e venni a Kelet-Közép-Európában létrejövő egységes gazdasági térben, vagy kizárólag az európai nagy országok ligájában akar szerepelni.

Tovább

Orbán legújabb politikus-követője tudathasadásban szenvedhet

Orbán Viktor úgy tűnik, sikeresen grundol maga köré egy külföldi politikusokból álló segédcsapatot. A látszat azonban -mint már oly sokszor- csalóka, hiszen ezek jó része hazájában és Európában is súlytalan, valóban a széleken billegő személyek. 

Tovább

Orbán, a politikai vudubáb – Vagy mumussá, vagy megmentővé, de mindenképpen kulcsszereplővé vált a román politikai életben – Parászka Boróka elemzése

Vagy mumussá, vagy megmentővé, de mindenképpen kulcsszereplővé vált Orbán Viktor az elmúlt hetekben a román politikai életben. Nagyon furcsa folyamatok indultak el.

Tovább

Ön a 494., vagy a 495. lesz? – Minden 495. magyar állampolgár Covid-áldozat 2021 Magyarországán

A covid: rendszerbetegség. Egyetlen intézkedés, önmagában nem oldja meg, nem enyhíti a következményeit, nem állítja meg. A covid bizonyítványt állít ki arról, hogy működik az egészségügyi-rendszer, hogy működik a jogi szabályozás és számonkérés, a társadalomszervezés és a társadalmi együttműködés, szociális érzékenység – írta közösségi oldalán Parászka Boróka újságíró.

Tovább

Kétgólos magyar női kézilabda siker a románok ellen

A magyar női kézilabda-válogatott 26-24-re legyőzte Románia csapatát a dániai Európa-bajnokság középdöntőjének hétfői játéknapján, Koldingban. Bíró Blanka védéseinek és a

Tovább