Rusvai Miklós - Városi Kurír

Sorting by

×

Rusvai Miklós és Falus Ferenc optimista nyilatkozatai a Covid-19 “jövőjéről”

Eltűnhetnek a covid-hullámok 2022 második felétől Rusvai Miklós szerint. A virológus az ATV Híradójának azt mondta: bár január közepétől az omikron hatására berobban az ötödik hullám, 2022 közepétől valószínűleg már nem foghullám szerűen jelentkezni a járvány.

Tovább

Kell egy jó hír? Karácsonyra lényegesen gyengülhet a negyedik hullám -“A koronavírusnak csak a kezdeti ügyetlensége, hogy megöli a hordozóját “

Rusvai Miklós szerint karácsonyra érezhetően legyengül majd a negyedik hullám A virológus arra hívta fel a figyelmet, hogy három járványadat már csökkenésnek is indult, és szerint lassan a halálozások száma is követi majd ezt a tendenciát.

Tovább

Rusvai Miklós virológus megmondja, mikor nem kell a harmadik oltást beadatni

Az ország egyik legismertebb és leghitelesebbnek mondott virológusát  Rusvai Miklóst faggatta az Infostart.  a kutató elmondta, hogy az oltás harmadik dózisa azoknál sem fog semmilyen problémát okozni, akiknek magas az ellenanyagszintjük. Az orvosi utasításokat leszámítva csupán egyetlen esetben nem szükséges a szakember szerint a harmadik oltás.

Tovább

Orbánék megint az egészségünkön spórolnak – Csak keveseknek marad ingyenes az oltás – Frissítve!

Magyarország legpazarlóbb kormánya, csak akkor bőkezű ha holdudvarának megéri. Ugyanakkor mint a harácsolók általában nagyon szűklátókörűek is, mással nem magyarázható ugyanis, hogy néhány kivételtől eltekintve ettől az évtől fizetőssé tették az influenza oltásokat.

Tovább

Októberben indul be igazán a járvány – Rusvai Miklós figyelmeztetése

Miközben a kormány minden féle elővigyázatosságot sutba vetve nem rég tízezreket engedett az Eucharisztikus kongresszusra, most pedig a vadászati kiállítással teszi ugyan ezt, a világon szinte mindenhol megszorításokat jelentenek be, mert nyakunkon a járvány negyedik hulláma.  Mit mond Rusvai Miklós virológus?

Tovább

Az oltásszkeptikusnak hazudott oltásellenesek átléptek a vastag határt, meghamisították Rusvai Miklós videóját!

Az oltásellenesek a legvadabb összeesküvéselmélet gyártásokra képesek. Megvolt már minden, hogy Bill Gates terjeszti a járványt, mert így milliókat kereshet az oltáson, vagy, hogy mikrochip van a vakcinába amit ha aktiválnak mind (még inkább) alattvalók leszünk. Most azonban minden határt átléptek: újra vágták és ezzel az ellentettjébe fordították, Rusvai Miklós közismerten oltáspárti virológus nyilatkozatát amit az ATV-nek adott.

Tovább

“Mélytorok”-info, vagy folyosói pletyka? – Hírek-híresztelések az iskolakezdés körül….

“Valóságot keletkeztet a sajtó azzal, hogy egymás után írják meg egyre komolyabb lapok a “pletykákat”. Az eduline még névtelen szülői kommentekre hivatkozik, a hvg már az edulinera, és innentől már úgy megy tovább, hogy “a hvg is megírta az iskolabezárásokat”. Miközben az egész alapja annyi, hogy valami fórumban valakik kommenteltek valamit. Rettenetesen szomorú – véli Ceglédi Zoltán közösségi oldalán az iskolakezdéssel kapcsolatban szájról szájra terjedő információszerűkkel kapcsolatban.

Tovább

Az egyik vakcinagyártó nekiment Rusvai Miklós virológusnak televíziós nyilatkozata miatt

Ahogy azt mi is megírtuk, Rusvai Miklós az egyik televízióban nyilatkozott arról, hogy itt lenne az ideje elgondolkodni az államnak a harmadik oltások beadásán azoknak, akiknél nem alakult ki védettség az első két vakcina után. Az AstraZeneca gyártója nyilatkozatban reagált, alább ezt közöljük teljes egészében.

Tovább

Teljes a káosz – már a szakemberek sem jelentenek zsinórmértéket

Eddig azt mondhattuk, hogy fenébe a politikusok hablatyolásával, és a kedves vezető öndicsérő összevissza ömlengéseivel, mindenki figyeljen arra amit a hozzáértő szakemberek mondanak. Szomorúan jelentjük ennek vége. Úgy tűnik nem csak a vírus tombol, hanem a káosz is hiszen a szakma “arcai” között sincs egyetértés.

Tovább