4 hetilap beperli a kormányt, de volt olyan, aki egy közös kávézástól is elzárkózott

Kormánypárti megszólalók és sajtóértők szerint a magyar médiapiacon baloldali fölény van, vagy legalábbis éppen csak kiegyensúlyozott a helyzet. Akik nem Fidesz-szemüvegen át nézik a valóságot, azok tisztában vannak azzal, hogy ez messze nem így van. Négy portál úgy döntött, megpróbálja a hivatalos utat végig járni és beperli a kormányt a médiapiac torzítása és a hirdetések egyenlőtlen elosztása miatt.

Read more

Gördülő besz@r@tás Orbániában: a tankerület befenyíti az iskolaigazgatót, aki megfélemlíti a tanárokat és a srácaink a végén……

Végre itt van az ideje, hogy felébredjünk, mi mindannyian, hiszen valamennyiünknek van érintett gyereke, unokája, testvére stb., aki elszenvedője a 2023 Magyarországán regnáló kormány eszetlen kapkodásának és az ideáikat szervilisen végrehajtó, nevüket alig-alig vállaló közszolgáknak.

Read more

Már az orosz sajtóban is akad, aki kiborul Putyin háborújától

A független orosz napilap közölte, hogy mélyen elítéli Putyint az invázió miatt, ezért lázadásként orosz és ukrán nyelvű kiadványokat is meg fog jelentetni, a Nobel-békedíjat kapott Dmitrij Muratov, az újság szerkesztője pedig azt írta, hogy a fájdalom mellett mély szégyenérzetük is van, majd.

Read more

Pin It on Pinterest