Főispáni „felkérés” a főváros felé: felejtsék el a Horn Gyula sétányt

2022 decemberébenben Wintermantel Zsolt, a Fidesz–KDNP fővárosi frakcióvezetője a Fővárosi Közgyűlés ülésének napirend előtti vitájában jelezte, hogy szerinte amikor a Fővárosi Közgyűlés nyáron elfogadta, hogy a XIII. kerületben Horn Gyula nevét viselje egy közterület, nem kellő gondossággal jártak el. Most leporolták a témát és újra nekifutottak Novák Előd felvezetésében.

Fásy Ádámra lehet számítani! – Ő az ember, aki a Fideszért pont úgy tud rajongani, mint egykor az MSZP-ért

A mulatós zene pártokon és világnézeteken felül áll, Fásy Ádám ezt a tézist „szabadon kezeli”. 2006-ban Fásy Ádám az MSZP szakértőjeként nézte meg az akkori Országgyűlés első napját a parlamentben, 2018-ban több fideszes kampányrendezvényen szerepelt és Orbán Viktor születésnapjáról levélben emlékezett meg.

Mit követett el a Mészáros-cég? 1 évig fellélegezhetnek a vadak a Gerecse lábánál és az Etyeki dombságon!

Ki hallott már ilyet 2021 Magyarországán? Egy évig nem szervezhet utazásokat a Mészáros Lőrinc cégbirodalmához tartozó VÉRT Vadászati Kft, a fővárosi kormányhivatal döntésének háttere egyelőre nem ismert. A cég 42 ezer hektáron vadásztat és luxus szállásokat kínál a fegyvereseknek. Meg még mi mindent!

Pikó András: Sára Botond nem a legélesebb kés a Fidesz stelázsijában. De mit tegyünk? Nekünk ő jutott!

Sára Botond először 2018-ban haknizta tele Józsefvárost a Sorsok Háza mögötti területen épülő strand ötletével. Aztán még egyszer 2019-ben. Amikor leváltott polgármesterként át kellett adnia a folyó ügyeket, megkérdeztem tőle, hogy áll a strand beruházása. Kiderült, hogy sehogy – kezdte bejegyzését Pikó András, Józsefváros polgármestere.

Amíg mindenki Orbán hakniján pörgött, Sára Botondból Budapest Főváros Kormányhivatalát vezető kormánymegbízott lett

Sára Botond, volt józsefvárosi polgármesternek ezentúl is lesz mit a tejbe aprítania, míg Orbán Viktor a Karmelitában satótájékoztatott, addig felbuktatták