Ez itt a kéz- és lábbilincsben elővezetett Schadl György fotójának helye – Tagadta bűnösségét -ahogy Völner Pál sem- és fotót sem engedett készíteni

Nem ismerte be a bűnösségét Völner Pál és Schadl György sem a Fővárosi Törvényszék előkészítő ülésén – írja a HVG. Schadlt kéz- és lábbilincsben vezették be a terembe, de nem engedélyezte, hogy felvételt készítsenek róla. Völner tagadta a bűnösségét és jelezte: tárgyalást akar.

Read more

Karácsony: az rendben van, ha bűnözőknek kiárusítják a Belvárost, de mindezt kivizsgálni már „jogszerűtlen”?!

A Fidesz józsefvárosi képviselőjelöltje által vezetett kormányhivatal, aki annak idején arra a „szakmai” álláspontra jutott, hogy felesleges idős embereken koronavírus-tesztet végezni, mielőtt visszaengednénk őket a kórházból az idősotthonokba, ismét bizonyította, hogy csupán egy kirakatintézménye a Fidesz-kormánynak – kezdte közösségi oldala bejegyzését Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere.

Read more

Hadházy Ákos: a Tóni-gate….

A kormánymédia és a bulvárhírek gondoskodtak arról, hogy ebben az őrületes médiazajban elsikkadjon a végrehajtó-lehallgatás kapcsán kibukott mondat, miszerint egy „Tóni, Barbara és Ádám” trió neve is felvetődött, akikkel Schadl egy nem nevesített „35 éves bizniszről” beszélgetett, ami állítólag „minden korábbi ügynél fontosabb”.

Read more

Március 15-én a Békemenet egy elszántabb csoportja kiszabadítja Schadl urat a fogságból …?- Napi Lendvaiságok….

Lendvai Ildikótól nem idegen a csípös irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az elmúlt 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Most szerdai gondolatait olvashatják a napi visszásságainkról.

Read more

Pin It on Pinterest