Akkor most, hogy van ez csajszik ott a kormányközelben? Varga vs. Schmidt….

Ugye nem emlékszem rosszul: ha hinni lehet Schmidt Máriának -ki van, ki ezt kétségbe vonná?- akkor Németországnak annyi, már nem is létezik. Erre van képük agóniájuk alatt Varga Judit miniszternek “Német-Magyar Barátság Díjat” adni? És az említett hölgy szerint “Éljen a német-magyar barátság?”. Nem kellett volna a történész asszonynak konzultálni az igazságügy vezetőjével erről?

Read more

Bayer Zsolt: Japán – “Német”ország: 2 : 1 Hurrá!” – Egyenesen tovább a schmidt-i úton? – Tovább is van…..

Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója október végén ült tort Németország felett, mondván a mostani zöldek, akik korábban Amerika, a NATO és az atomfegyverek ellen tüntettek, most „a legnagyobb Amerika-csicskák” Németországban és a háborús héják és Bayer Zsolt alákérdezésére elmondta: Németország már nincs is. Bayer a Japán Németország focimeccs apropóján egyetértően megfejelte a kijelentést. És ez még nem minden…..

Read more

Schmidt Mária: gyáva népnek nincs hazája, Németország már rég odalett

Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója október végén ült tort Németország felett, mondván a mostani zöldek, akik korábban Amerika, a NATO és az atomfegyverek ellen tüntettek, most „a legnagyobb Amerika-csicskák” Németországban és a háborús héják és Bayer Zsolt alákérdezésére elmondta: Németország már nincs is. Csütörtökön közösségi oldaláról kiderült, nem elszólás volt, neki ez a véleménye és nem száll le a “döglött lóról”.

Read more

Mi az: ízlelgetik, de még nem merik? – Schmidt Mária után Simicskó István is a sorkatonaságról……

Emlékeznek, amikor nemrég Schmidt Mária írt arról, hogy a kormánynak meg kellene fontolnia az általános hadkötelezettség bevezetését. A Honvédelmi Minisztérium ekkor erre úgy reagált: ez az ő magánvéleménye, ami nem egyezik a kormány álláspontjával. Most Simicskó István tért vissza a témára a parlamentben….

Read more

Schmidt Mária -elszabadult hajóágyú- magánvéleménye, semmiben sem egyezik a kormányéval – írta a HM

A Honvédelmi Minisztérium egyértelműen cáfolja, hogy Schmidt Mária szerdai kijelentése, mely szerint a férfiakra és nőkre is kiterjedő általános hadkötelezettség bevezetése kormányzati terv lenne. Azért elgondolkodtató, hogy az Orbán-közeli “megmondó-asszony” szavai milyen elgondolásból kerültek be a riportba….

Read more

Nemre való tekintet nélkül jöhet a hadkötelezettség? Erről “nemzetikonzultálna” Schmidt Mária – Őn szerint belengetett, szondázott, vagy….?

Schmidt: “…Újra kell gondolnunk az általános hadkötelezettség (férfi és női egyaránt) visszavezetését. (Érdemes lenne erről egy nemzeti konzultációt kezdeményezni.) Hiszen a háború, mint látjuk, egyáltalán nem veszett ki a világból, még Európából sem, sőt, ott folyik a határainkon. Azaz: előre kell mennünk, nem hátra!”

Read more

Pin It on Pinterest