Háttér Társaság – 2299 alkalommal közel 54 ezer percben segítettek 2022-ben, most megújulva folytatják

A Háttér Társaság 1996 óta nyújt lelkisegély szolgálatot, 2008 óta nyilvánosságra hozza az anonimizált éves megkeresési statisztikát is. A 2022-es évben 2299 alkalommal közel 54 ezer percben segítették a segítsége szoruló érdeklődőket.

Légy az oka, hogy valaki hinni tudjon az emberi jóságban! – Ételosztással egybekötött Morzsaparti Debrecenben

Az Egy Morzsányi Szeretet Egyesület március utolsó előtti szombatján, március 18.-án, 11.00-12.30 között ismét vendégségbe hívja a debreceni Bocskai térre mindazokat a felebarátaikat, akiknek nem jutott hely az élet napos oldalán – írta szerkesztőségünknek Lipcsei Andrea, az egyesület vezetője. 

Kávézaccjóslás – Kezdő vagy, amatőr esetleg dilettáns? Nem baj 20+1 lehetséges megfejtéssel segítünk – Ezekkel király lehetsz barátikörben

Jósolni szinte mindenből – ürüléktől a csillagokon és a számok világán át – lehet ezt tanítják az évezredek, ide tartozik a kávézaccjóslás is.. Ennek oka pedig, hogy az üzenet hordozásának képessége szinte mindenben ott rejlik, tehát nem az üzenet a ritka,

Ha Buddha lenne a pszichológusod, ezt a 15 tanácsot adná

Mielőtt elkenődnél, hogy a „Te problémádra nincs megoldás”, ne hidd, hogy rajtad kívül mindenkinek állandóan bejön a számítása. Legtöbbünkkel előfordul, hogy „világvége”-hangulatban vagyunk. Ilyenkor érdemes odafigyelni Buddha tanításaira, amik életünk bármelyik szakaszában jól jöhetnek, ha egy kis megerősítésre, vagy útmutatásra van szükségünk. Összegyűjtöttünk 15 értékes tanítást, mely segítségedre lehet a mindennapokban!