Rezsivédő Németh Szilárd és Nyugdíjvédő Selmeczi Gabriella épp most cserélik ki a tapasztalataikat – Napi Lendvaiságok….

Lendvai Ildikótól nem idegen a csípös irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az előző 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Most vasárnapi gondolatait olvashatják.

Read more

Alföldi Róbert: kedves Selmeczi Gabriella, ön el tudja képzelni, hogy ha kamaszkorában megnézi Makk Károly Egymásra nézve című filmjét, akkor attól leszbikus lesz?

Ha azt vesszük kiindulópontként, hogy a tudás, ismeretszerzés és ezek alapján a döntéshozatal alakítja gyermekeink életét és, ha elzárják az ismeretszerzés lehetőségét, akkor módja  sincs fent említett utódnak arra, hogy teljes, boldog, kiegyensúlyozott életet élhessen, akkor bűn ezt megakadályozni.

Read more

A Fidesz szerint nem tartozik a Nemzetbiztonsági bizottság illetékességi körébe a Fudan Egyetem … „mert csak”!

Emlékeznek még, 2014-et írtunk amikor Selmeczi Gabriella akkori Fidesz-szóvivő e-ként kerekített le egy sajtótájékoztatón elhangzó kérdezz-felelek-et, ami az akkori top téma Rorán Antal vagyonosodása köré fonódott: Selmeczi: Nincs logika abban a kérdésben, amit felvetett. Újságíró: Miért? Selmeczi: Csak. Az alábbi mai történet  a Fudan egyetem alapításáról is valami hasonló.

Read more

Juszt László Selmeczi Gabrielláról: Ostoba, vagy becstelen?

Ki ne emlékezne az Orbán-kormány egyik „na, ezt már tényleg nem merik megtenni…!” intézkedésére rögtön 2010-ben, amikor egy tollvonással saját hatáskörbe vonták az  összekuporgatott magánnyugdíjpénztári megtakarításokat?  A szégyenletes lopás arca Selmeczi Gabriella volt.

Read more

Pin It on Pinterest