6.000 közmillióért székház a hatéve csak online ülésező testületnek? – Semjén szerint kell és pont….

A “kell” nagy úr 2023 Magyarországán, főleg, ha Semjén Zsolt miniszterelnök úgy gondolja. Hogy ez az elengedhetetlen kiadás 6.000 közmilliót emészt fel? A közszolga észjárása szerint nincs ezzel semmi probléma, lehet tovább sétálni….. Akik rájuk ikszeltek abban a bizonyos fülkében, biztos, hogy erre adták a felhatalmazásukat?

Read more

Hurrá! Megalakult a legújabb operatív törzs

Semjén Zsolt miniszterelnökhelyettes és Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár főszereplésével új operatív törzs alakult. Hogy mire? A jövő évi kiemelt fontosságú rendezvénnyé nyilvánított Ferenc pápa-látogatás koordinálására – írta meg a Magyar Közlönyben csütörtökön megjelent kormányhatározat alapján a Telex.

Read more

Dr. Kunetz: ne csodálkozzon a kedves beteg, ha lábtörésre a bőrgyógyász-, vagy a szemészeti rendelés lesz elérhető

A parlament 136 igen és 56 nem szavazattal, 1 tartózkodás mellett elfogadta az egészségügyi átalakításáról szóló törvényt. A törvénymódosító csomagot Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes nyújtotta be novemberben, amely régóta jelentkező problémákat akar megoldani, de a szakmai szervezetek szerint csak újabbakat idéz elő és a meglévő bajokat is mélyíti. Dr. Kunetz Zsombor közösségi oldalán elemezte, hogy mi vár ránk.

Read more

Semjén Zsolt tette a dolgát: átadott egy rakat kitömött állatot a Soproni Egyetemen

Az emberiség kulturális örökségéhez hozzátartozik a vadászati kultúra, ami a legősibb, történelem előtti örökségünk, amit magunkkal hoztunk – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Soproni Egyetem megújított Vadgazdálkodási Gyűjteményének átadóján kiemelve: az orosz-ukrán háború nyomán pedig beigazolódott, hogy ha “nem tudunk a legszükségesebbekre tekintettel önellátásra berendezkedni, akkor könnyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülünk”.

Read more

Orbán pezsgőspohárral a kezében tereferélt a “történelem magyar oldalán”, ahol mindig állni méltóztatik

Orbán Viktor mozgalmas napot zárt, miután lerakta a lantot, átcsámpázott a Karmelita kolostor másik helységébe, hogy fogadja a Diaszpóra Tanács tagjait. A catering a fotók tanulsága szerint kifejezetten visszafogott volt, némi pogácsa és pezsgő volt a menü.

Read more

A falu! 21 ház másfél milliárd forintból, a magyar állam ajándéka Ajtonnak

A magyarság megmaradásához nyújt példát és egyfajta modellt a Kolozsvár közeli Ajtonban egyházi és magyar állami támogatásból megvalósult projekt, amelynek keretében 21 család lelt otthonra a nemrég felépült lakóházakban.

Read more

Pin It on Pinterest