Parászka Boróka górcső alá vette a botrányt kiváltó Népszava cikket

A legújabb sajtóbotrányról amelyet egy vállalhatatlan Népszava cikk robbantott ki és ami  nem csillapodik éppen ellenkezőleg elsők között, ha nem legelsőként tájékoztattuk olvasóinkat. Most, lássuk annak a Parászka Borókának a közösségi oldalán kifejtett gondolatait, aki az évek során már többször bebizonyította, hogy hibátlan az erkölcsi iránytűje. 

Tovább

Vérfertőző cigányok!? – Setét Jenő felháborodva cáfol – Frissítés: megszólalt az érintett!

Setét Jenő az ismert polgárjogi harcos – aki évek óta következetesen áll ki a magyar cigányságért bármilyen színű kormánnyal, vagy hatalommal találja szembe magát –, hétfőn a facebookon fakadt ki egy Népszavában megjelent írás kapcsán.

Tovább

Rasszisták minden oldalon? Jobbikos sunnyogás, fideszes pofátlanság — Lapzsemle

Heti lapzsemle. Pár napja az októberi időközi választás borsodi esélyeit latolgató elemzést ismertettem. Az ellenzék közös jelöltjének lehet esélye a

Tovább

“Ne féljetek magyarok, mert itt vannak a cigányok”

“Ne féljetek magyarok, mert itt vannak a cigányok!” – az 1990-es marosvásárhelyi pogrom idején vált híressé ez a jelszó. Puczi Béla hirdette meg a vészhelyzetben a két elnyomott romániai kisebbség, a magyarok és a cigányok összefogását. Meg is lakolt érte – és Magyarországra átmenekülve sem talált nyugalmat.

Tovább