„Sikertörténet” és „kudarc, lebőgés” – Jelzők Orbán berlini vendégszereplése kapcsán

Tipikus példája Orbán berlini látogatásának értékelése arra, hogy egyazon történetnek minimum két oldala van. Azt, hogy ki melyiket tartja igaznak függ az Orbánhoz és a magyar kormányhoz való viszonyán, a realitásértelmezésen és attól, hogy a közpénzből fenntartott hazai propagandagépezet éppen mennyi pénzt áldoz annak sulykolására, amit elültetni kíván szigorúan „kerítésen belül”.

Mit érdemel az államtitkár, aki homlokegyenest mást mond, mint az igazság? – A nemzeti napelemtámogatás-ügy visszássága

Feltehetően Steiner Attila, a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) energetikáért felelős államtitkára nem úgy kelt fel a minap egyik reggel, hogy kiáll a sajtó munkatársai elé és merőben másról tájékoztatja őket és ezzel együtt a munkaadóit, vagyis a közt, mint a valóság, ha erre nem kap „felülről” ukázt. Az más kérdés, hogy hajlandóságot mindenképpen mutatott a feladat kivitelezésére…..

Szarka Gábornak Cserhalmit megtalálni nem, de az SZFE-t sikertörténetnek titulálni sikerült! Ez ám a gépesített lövész!

A héten kiderült fiaskó után, amikor „nem sikerült kiderítenie” a teljes SZFE-adminisztrációnak, hogy milyen címre küldhetnék ki Cserhalmi Györgynek a levelet, amiben aranydiplomája átvételéről értesítik, Szarka Gábor, a Színház-és Filmművészeti Egyetem (SZFE) kancellárja „sikertörténetnek” és „átalakításnak” nevezte az egyetem szisztematikus beszántását.

„Mészáros Opusa lenne a magyar sikervállalkozó sikertörténete???? Ez egy nagy átverés és hókuszpókusz!”

Tudta? A Mészáros Lőrinc nevével fémjelzett gigantikus részvénytársaság papírjainak értéke évek óta tartósan esik. Egy kétségbeesett levelet kaptam arról, hogy az Opus részvények a három év előtti árfolyamuknak ma már csak a 30 százalékát érik. Nem akartam elhinni, de valóban így van, tessék a grafikont megnézni kezdte közösségi oldala bejegyzését Hadházy Ákos képviselő.