A Simonka-ügy összezilált még a Fidesz “döntéshozóját” is

Az utóbbi időben csend honol sajtókörökben a Simonka-ügy néven elhíresült bűnügyről amelyben egy főfideszes  honatya várja tárgyalása megkezdését. Hogy a hamu alatt izzik a parázs, mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy egyenlőre, még Orbán Viktornak sem sikerült véglegesen kijelölni, kiinduljon Simonka helyett 2022-ben a mandátumért.

Simonka illuminált(?) állapota a Fidesz szerint betegség – “Betegen nem szabad bejönni Parlamentbe, részegen meg tilos!”

Ön mit szólna, ha az egyik kollégája, akinek amúgy is sok simli van a füle mögött egyik nap “részegnek látszó” állapotban állítana be a munkahelyére, szundítana egy kicsit, majd -mivel a főnök liblingje- azzal küldené haza egy “fölülről futtatott” kolléga, hogy beteg szegény? Feltételezhető, hogy minimum kételkedne…. És mit szól ahhoz, ha egy Ön által eltartott közszolga -esetünkben Simonka György- teszi ugyanezt?

Egy kézzel-lábbal tiltakozó interjú Simonka György fideszes, vád alatt álló országgyűlési képviselővel

Ügyvédje óvó tekintetétől kísérve adott interjút a 24.hu-nak a többi között korrupciós bűncselekmények elkövetésével megvádolt Simonka György fideszes országgyűlési képviselő, akivel szemben nyolc és fél év fegyházbüntetés kiszabását indítványozta az ügyészség, és akit Kövér László házelnök kért ki a bírósági tárgyalásáról, hogy voksával támogathassa a kormányt a legutóbbi kétharmados szavazáson.