Humor Herold-jelöltek figyelem! Szilveszteri sms-gyűjtemény, érdemes előre betárazni……

Ha a viccelődés nagymestere vagy, vagy legalábbis törekszel e cm elnyerésére, neked találták ki az alábbi “sms-kisokost” arra az esetre, ha elakadna a kreativitásod. Érdemes még napközben beírni a telefonba, hogy a nagy buli hevében véletlenül ne a főnökünknek küldjük el ezeket a cseppet sem átlagos SMS-eket!

Read more

Ezt benézte a Magyar Nemzet, vagy…..?

A Magyar Nemzet nem újkeletű lapocska, -legalábbis múltját nézve- hanem országosan megjelenő közéleti, politikai napilap, amit 1938. augusztus 25-én alapítottak és akik közel érzik magukhoz e “nemzethangot”, úgy olvassák, hogy a benne megjelenő hírek, cikkek valósak. Nagy felelősség -lenne- ez az újságkészítőknek, de úgy tűnik, nem mindegyikük érzi magára nézve kötelezőnek, hogy több független forrásból megerősítést nyerjen egy-egy hír valóságalapja.

Read more

Horoszkópod halad a korral, sms-ben kérdezi: tudod mi okozza majd a végzeted? – Ha kíváncsi vagy, nézz bele…..

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy előbb vagy utóbb eljön a vég. El kell fogadnunk, és nem szabad tragikusan felfognunk a dolgot, mert úgysem tudunk semmit tenni ellene. Az alábbiakban néhány humoros megfogalmazást láthatunk, “megtudhatjuk”, hogy csillagjegyünk alapján a horoszkóp szerint, milyen halálforma vár ránk.

Read more

Hétvégi horoszkóp-sms-ed érkezett! Kuckózás, vagy boltban-tömörülés? Ez itt a kérdés!

Nyakunkon a Karácsony, mostanság derül ki, hogy még mit kell (?) beszerezni, csomagolni, elintézni, kitalálni…. Azonban érdemes arra is gondolni, hogy ne hullafáradtan találjon minket az ünnep, hanem magunkat is hozzuk hangulatba és főleg pihenjünk előre egy kicsit. Erre megfelelő alkalom -a horoszkóp szerint- az előttünk álló hétvége!

Read more

SMS-e érkezett!? Ha kínai Sinopharm-ot akar, nosza, foglaljon időpontot!

Nagy változás történt vakcinabeadás terén! Már nem kell összeszorított fogakkal várni, hogy megcsörrenjen a telefon és behívót kapjon oltakozásra, most az az ukáz, hogy csütörtök délutánig kell időpontot foglalniuk azoknak, akik regisztráltak, majd megkapták az értesítést és szeretnének kínai oltást kapni a jövő hét elején.

Read more

Vigyázz! Ha ilyen sms-t kapsz, töröld! – A csalók csomagküldő szolgáltatók nevében küldenek üzeneteket

A karantén-szabályok életbe lépése óta jelentősen megemelkedett az internetes vásárlások, valamint a csomagküldő szolgáltatók általi kézbesítések száma. A csalók is felfigyeltek az ebben rejlő lehetőségre.

Read more

Pin It on Pinterest