SMS-e érkezett!? Ha kínai Sinopharm-ot akar, nosza, foglaljon időpontot!

Nagy változás történt vakcinabeadás terén! Már nem kell összeszorított fogakkal várni, hogy megcsörrenjen a telefon és behívót kapjon oltakozásra, most az az ukáz, hogy csütörtök délutánig kell időpontot foglalniuk azoknak, akik regisztráltak, majd megkapták az értesítést és szeretnének kínai oltást kapni a jövő hét elején.

Tovább

Tessék mondani, mikor jön a harmadik sms arról, hogy mindenki üljön át egy másik kocsiba?

Sűrű nap volt a pénteki! Rögtön reggel Orbán bejelentette az országzárlat részleteit, -hittük akkor- kisvártatva kiderült, hogy nem ballib dezinformáció, hogy a beharangozott “nagy nemzeti oltóhétvége” nemzetinek ugyan megmarad és hétvégére is esik, de oltás, az nem nagyon lesz. Ezt bőszen tagadták, majd megérkeztek a behívó sms-t lemondó sms-ek. Délután kikerült a netre egy lista azokról a helyekről, amik tényleg zárva lesznek, amit azonnal cáfolt az “illetékesség”, majd kisvártatva megjelent a közlönyben a szinte szakasztott mása. 

Tovább

Dübörög a világszínvonalú egészségügy: újabb gyerekhalál

Már hallom a rezsim magyarázóit, ez csak egy kiragadott eset, az egészségügyben nagy vonalakban minden tökéletes! Azt szeretném megérteni, hogy ha nap, mint nap a bőrükön érzik az emberek az ellenkezőjét, azt, hogy jóformán már meg is szűnt az épeszű egészségügy, miért hiszik el az ócska dumákat?

Tovább