Sörösök, vagytok még? Az EU-ban Magyarországon drágult a legjobban a folyékony kenyér: januárban 8–13 százalékkal

Csak nem fel kell adni a jó magyar szokást, miszerint egy-két pofa sör legurul tévézés közben, vagy egy jó vacsora után? Egyik hónapról a másikra meglehetősen durva áremelés történt a hazai boltokban, így a legkelendőbb 280-300 forintos árú sörök egyszeriben 400 vagy annál is több forintba kerültek, és meg is ragadtak ezen a szinten – írja a Pénzcentrum.hu.

Read more

Szombat reggeli lehangoló piac- és élelmiszerbolt körút – Játszódik 2023. január 21-én, Magyarországon

A szokásos ma reggeli piac- és élelmiszerbolt körutam során ilyen lehangoló miliőt talán még sosem láttam. A gazdagréti termelői piacon lézengtek az emberek, a szokásos tömeg helyett talán, ha 15-20-an voltak. Sorban állás sehol, kivéve a maszek hentest, akinek kitűnő készítményei vannak elfogadható árakon – írta le tapasztalatát a közösségi oldalon egy szombati vásárló.

Read more

Elég késő este van, a gyerekek tatalán már alszanak, úgyhogy végre nyugodtan beszéljünk a sörről!

Aki ezt az isteni aranyszőke, olykor azonban gesztenyebarna vagy éjfekete ital szerelmese, most jól figyeljen, van  egy örömhírünk! Október 2-án szombaton újból összefognak a magyar kisüzemi sörfőzdék, hogy országszerte közös nyílt napon várják a sörbarátokat. Na ugye, hogy jó hírt hoztunk?

Read more

Ne pisilj a Balatonba! – Ha egy lángos-sör kombóért kiadsz 2.000.- forintot, akkor fizess 200-at, ha vizelned kell!

Érdekes dolog ez! A nyaralás alkalmával mindenki igyekszik kitenni magáért, étteremben ebédelni, vacsorázni, kehelyből fagylaltozni, megkörhintáztatni a gyereket a kitelepül lepukkant vidámpark-szerűben, eliddogálni egy árnyas teraszon, de valahogy nem fűlik a fog a fizetős illemhelyhasználatra. Arra ott a Balaton! – vallják sokan.

Read more

Kiszelly Zoltán valamit nagyon benézett! – A Századvég politológusa nekiment a korosztálynak, amit Orbán éppen bevenni szeretne

Ez van akkor, amikor annyira összekeverednek a dolgok, hogy inkább beáldoznak a riport erejéig egy stratégiailag megnyerni kívánt célcsoportot azért, mert pár percre fontosabb a kínai vakcina becsületéért vívott Fidesz-harc. Kiszelly most ehhez a szerephez adta az arcát,

Read more

Pin It on Pinterest