13.5 C
Budapest
2020. október 29. csütörtök

Címke: sorosozás

A fehérek vécéje tabu, colored only legalul — Lapzsemle

Sokfelől közelítik és vitatják a gyöngyöspatai szegregáció cigány áldozatainak megítélt kártérítés és az Orbán-vezényelte, gyűlöletet sugárzó fideszes ellentámadás ügyét. A Heti lapzsemle a vécék...
erdo peter

Karácsonyi sz*rnyalás — Lapzsemle

Cikkem címe egy híres bakira utal az ötvenes évekből: a Néphadsereg pilótáit dicsőítő riport címe az lett volna, hogy "Reggeli szárnyalás", csakhogy az imperialisták...
soros

Nagy bajban van a Fidesz, hiszen ismét sorosozik – már a nemzetbiztonsági ülésen is...

Nemzetbiztonsági kérdéseket is felvet Soros György támadása Várhelyi Olivér, az Európai Bizottság szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős tagjelöltje ellen – mondta keddi sajtótájékoztatóján a Fidesz-frakció...
Soros

A Fidesz a már jól bevált gyakorlathoz folyamodott: ismét sorosozik

Nyilvánvalóvá vált, hogy a bevándorláspárti milliárdos, Soros György személyesen áll a magyar biztos elleni támadások mögött – jelentette ki Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese...

A „kormány” a szokásos zsidózással „válaszolt” a tüntetni készülő pedagógusoknak

Nem reagáltak a követelésekre, hanem a megszokott sorosozást köpték a pedagógusok szemébe. Elbizakodott, arrogáns magatartás ez – de talán mindenekelőtt lusta. A „kormány” reakciója:...

Senki vagyok, senkibb már nem is lehetnék…

A Fidesz és maga a Keresztapa rendszeresen elhadovál valamit a zéró toleranciáról meg hasonlókról, ám két zéró toleranciázás között maga is cinikusan zsidózik – aktuálisan leginkább sorosozik.
taviranyito

Náray-Szabó Gábor: akit idegesít a sorosozás, váltson csatornát!

Náray-Szabó Gábor, a Professzorok Batthyány Körének első embere szerint az értelmiségnek a sorosozáson sem kell magát idegesítenie, mert "nem neki szól". Az más kérdés, hogy a "népet" szabad-e butítani? Többek között erről is beszélt a Magyar Narancsnak adott interjújában.
lapzsemle

Orbánék most tökön szúrták magukat

Tévedés azt hinni, hogy a Fidesz-rezsim "szakértői" mindig valamilyen kifürkészhetetlen, zseniális terv alapján tartják izgalomban a világot. Van úgy, hogy csúnyán mellétrafálnak, és luftot rúgnak. Mint például most. Heti lapzsemle az aktuális botrányokról.
Kocsis

Levélváltás Kocsis Mátéval

Akik figyelemmel kísérik a Városi Kurir oldalán megjelenő publikációkat, azok bizonyára emlékeznek egy általunk közreadott levélváltásra a fideszes Fónagy János államtitkár és egyik olvasónk között a késedelmes nyugdíjfizetésről. Olvasónk nem nyugszik, tényeket szeretne megismerni a sorosozás témakörében is. Most Kocsis Máté, fideszes frakcióvezetőnek írt.

A DK feljelentést tesz választás rendjének megzavarása miatt

Az ellenzéki párt szerint ugyanis egy sajtónyilatkozat egyértelművé teszi, hogy a „Stop Soros kampány" a Fideszt erősítette közpénzen, megtévesztéssel.
elado

Szakszervezet van eladó! – mennyit (mennyiért) adhatok?

Na akkor daráljuk le a szakszervezet nevét a rabszolga törvény elleni tiltakozás éléről. Minden megvan hozzá ami kell, csak össze kell rakni a szereplőket.
mikrofon

A hazug „sajtótájékoztató” egy részletéről

Orbán Viktor minden szava gyakorlatilag hazugság – ez már nagyon régi tapasztalat. Most is orrba-szájba hazudozott. Igazán vérlázító volt, amit például a politika és a gazdaság elválasztásáról zagyvált.
Kocsis

Kocsis Máté rettegtet: a fiatal demokrata igenis féljen!

Elkotyogta a Fidesz frakcióvezetője, hogy erősen szorong. Nem csoda, miután tízezrek adtak hangot annak: tele van a hócipőjük a pártjával, a propagandájával, a gyűlöletkeltésével, a megosztó hablatyolásával, s vezetői leplezetlen dőzsölésével. A mellébeszélése árulta el.

Goebbelsszel nem a cián végzett volna…

A náci III. birodalom propagandaminisztere hajdani módszerével, az undorig sulykolt gyűlölettel Hídvéghi Balázs mellett ma már a kanyarban sem lenne.
MTVA híradó

Ilyen a királyi tv híradója…

Az Index kicsipegette a lényeget az évente 80 milliárdnyi közpénzből működő MTVA péntek esti híradójából, így minden fontosat megtudhat egy percben.

A maffiahatalom propagandája

Fasiszta propagandaanyagot készül elfogadni a „parlament” – a körítés, amelynek keretében „tárgyalják”, a retorika, amelyet a hatalom használ, náci jellegű.
Lokál

Soros blogja véletlenül lebuktatta a komcsi Zuckerberget? Migránsbarát RTL Klub?

Tegnap a metróban elfogadtam egy elém tolt Lokál nevű propagandakiadványt, elvégre kell a papír a macskaalom alá. Kiderült, még mindig van lejjebb.
Soros György

Soros idén elkerüli Magyarországot

Terjedelmes cikkben mutatja be a New York Times, hogy Soros György miként éli meg, hogy több kelet-közép-európai országban, így elsősorban Magyarországon első számú közellenség...

Képzelt följelentés

Tisztelt Rendőrség, Ügyészség, Akárki! Tudomásomra jutott, hogy Budapesten jól öltözött, mégis külsőre is bűnözőnek látszó, föltűnően merev, már-már debil arcú egyének bűncselekményeket követnek el, s...
Matteo Salvini

Az új olasz belügyminiszter is sorosozik

Magyarország a külső határvédelem biztosításában nyújt segítséget Olaszországnak – mondta Matteo Salvini olasz belügyminiszter, a Liga olasz kormánypárt politikusa a La7 tévéadó műsorában kedd...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×