Magyar György: Orbán fenyeget, ráadásul össze-vissza beszél

Ha az állampolgárok válogatni akarnak a vakcinák között, megtehetik, legfeljebb majd a sor végére kerülnek – ezt ígérte Orbán Viktor miniszterelnök. Kár, hogy korábban még másként látta a helyzetet: nemsokára lesz mindenféle vakcina, és az emberek kényszer nélkül választhatnak is, melyikkel szeretnék oltatni magukat.

Tovább

Bruck András: Az utcákon esténként kísérteties a csend, legfeljebb a koronavírus puha léptei hallatszanak

Az utcákon esténként kísérteties a csend, legfeljebb a koronavírus puha léptei hallatszanak meg talán a lélegeztető gépek halotti kísérőzenéje. Szétesőben

Tovább

Náray-Szabó Gábor: akit idegesít a sorosozás, váltson csatornát!

Náray-Szabó Gábor, a Professzorok Batthyány Körének első embere szerint az értelmiségnek a sorosozáson sem kell magát idegesítenie, mert “nem neki szól”. Az más kérdés, hogy a “népet” szabad-e butítani? Többek között erről is beszélt a Magyar Narancsnak adott interjújában.

Tovább

Orbánék most tökön szúrták magukat

Tévedés azt hinni, hogy a Fidesz-rezsim “szakértői” mindig valamilyen kifürkészhetetlen, zseniális terv alapján tartják izgalomban a világot. Van úgy, hogy csúnyán mellétrafálnak, és luftot rúgnak. Mint például most. Heti lapzsemle az aktuális botrányokról.

Tovább

Levélváltás Kocsis Mátéval

Akik figyelemmel kísérik a Városi Kurir oldalán megjelenő publikációkat, azok bizonyára emlékeznek egy általunk közreadott levélváltásra a fideszes Fónagy János államtitkár és egyik olvasónk között a késedelmes nyugdíjfizetésről. Olvasónk nem nyugszik, tényeket szeretne megismerni a sorosozás témakörében is. Most Kocsis Máté, fideszes frakcióvezetőnek írt.

Tovább

Kocsis Máté rettegtet: a fiatal demokrata igenis féljen!

Elkotyogta a Fidesz frakcióvezetője, hogy erősen szorong. Nem csoda, miután tízezrek adtak hangot annak: tele van a hócipőjük a pártjával, a propagandájával, a gyűlöletkeltésével, a megosztó hablatyolásával, s vezetői leplezetlen dőzsölésével. A mellébeszélése árulta el.

Tovább