A Fidesz-süti titka: a narancssárga ételfesték! – Lehet találgatni, ki sütötte!

Egyre gyarapszik a regnálónak mindenben megfelelni akaró Fidesz-hívők és politikusosat játszók köre, akiknek az a feladat jutott osztályrészükké, hogy bizonygassák közösségi oldalaikaon, hogy ők is emberből vannak, sütnek, főznek, na jó, takarítani, Tescoban tömörülni, zálogház előtt sorban állni hónap vége felé, súlyos cekkerekkel a 6-os villamosra várni még nem láttuk egyiket se, de nézzük el neki, azért a nép közé vegyülésnek -mint mindennek- van határa!

Tovább

Orbán és a stáb karácsonyi hangulatban – van kellék-gyerek, kellék-mézeskalács, kellék-“jóemberség” és valódi borocska!

Orbán Viktornak sűrű szombatja volt, miután dolgavégezetlenül hazaérkezett Varsóból, ahol a foghíjas -sem Meloni, sem Salvini nem volt jelen- európai populista pártok vezetőivel az Unió második legnagyobb európai parlamenti frakcióját akarták összehozni sikertelenül, úgy döntött, hogy jófejkedik egyet és az önkéntesek nemzetközi napja kapcsán jelenlétével “emelte” az Ökumenikus Segélyszervezetnek adománygyűjtését.

Tovább

Novák Katalin éjjeli rácsodálkozása: ebből tényleg az lesz?

Novák Katalin, aki “mellékállásban” az Orbán kormány minisztere, kihasználja a nap minden pillanatát, nem pihen, lógatja a lábát, pedig ha tudná, hogy milyen klassz is az! Szombaton reggel már nagy fiával demonstratíve részt vett a „Gyereket a magasba!” kampány promójában, aztán a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson állt helyt, ahol vérévé vált, hogy “a családnak nincs alternatívája” és ráerősített, hogy a következő kormányzati ciklusban is folytatnia kell a munkát, és este 11 órakor egyáltalán nem elfáradva nekiállt sütni. Persze mindhárom programját megosztotta kközösségi oldala követőivel.

Tovább

Frusztrálnak a legfelsőbb helyről, avagy Novák Katalin túltolt “nekem olyan asszony kell, ha beteg is, keljen fel”- életérzése

Arról volt szó, hogy karácsony a szeretet ünnepe, nem? Azt hittem, ilyenkor szabad magamat is szeretni egy kicsit. De nem. Nem hagyják. Folyamatosan frusztrálnak, a legfelsőbb helyről. Rákényszerítenek, hogy a női tökéletesség általam elérhetetlen fokozataival szembesüljek. Maga Novák miniszterasszony teszi. A fb-bejegyzéseivel naponta szembesít háztartási és családi fogyatékosságaimmal.

Tovább