Egy ember, egy eset és olvasatai: “Petiminiszter állapota folyamatosan romlik. Most a svéd televízióban járatta le magát. S egy kicsit minket is…” – “Én tényleg őszintén csodálom a miniszterünket (…) Egyszerűen zseniális!!!”

Szijjártó Pétert a svéd állami tévében a riporter a demokráciáról faggatta. A külügyér szokásos módon kikérte magának, rátolta a felelősséget Önre, mint választóra, mert megbízik bennük és felhatalmazta az országvezetésre a regnálót, majd a magyarok nevében kioktatta a svédeket. Az alábbiakban látható, hogy a demokráciafelfogásunkat mennyire határozza meg, hogy a Fidesz-árok melyik partjáról nézzük és, hogy egyáltalán tudjuk-e, hogy miről beszélünk.

Tovább

Szijjártó ezt (is) benézte, de itthoni használatra így is jó lesz? Hát nem! Pár kattintás csodákra képes, olvasni meg sokan tudunk…..

Szijjártó Péter -vagy a fidesz kommunikációs csapat- szeme felcsillanhatott, amikor hírét vette, hogy Stefan Löfven svéd miniszterelnök bejelentette, hogy novemberben lemond a kormányfői és a pártelnöki tisztségéről is. Csinálunk belőle egy jó kis alázást, nehogy már büntetlen maradjon, hogy Löfven észrevette, hogy “meztelen a magyar kormány demokráciafelfogása” – gondolhattál és már íródott is az alázás.

Tovább

A Puskás Akadémia Svédországba utazik

A Puskás Akadémia az Európa Ligában a svéd Hammarbyval találkozik a selejtező első körében.  A Bajnokok Ligája selejtezőjében a Ferencváros

Tovább

Semjén újabb konfliktusa Svédországgal – most nem lőtt, hanem pocskondiázott….

Szerdán bekéretik a svéd külügyminisztériumba a magyar nagykövetet Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Annika Strandhäll svéd társadalombiztosítási miniszterről tett kijelentései miatt – közölte kedd este Pezhman Fivrin svéd külügyi szóvivő.

Tovább

Németország fordított Svédország ellen

A címvédő Németország drámai küzdelemben, Toni Kroos 95. percben lőtt szabadrúgásgóljával 2-1-re legyőzte Svédországot az oroszországi labdarúgó-világbajnokság F csoportjának szombati,

Tovább