Erdoğan legalább akkora spíler országában, mint Orbán Magyarországon, vagy inkább a két demokrácia egyformán nem az?

Sokszor mondtuk már, hogy demokráciában „ezt biztosan nem úszhatja meg” és sorra kiderült, hogy „de, bizony”. Nem kell hozzá más, csak elég megvezethető választópolgár és nagy mennyiségű pénz, amit „értő kezek és fejek” az ügy szolgálatába állíthatnak. 

Putyin: az orosz cégek figyelmen kívül hagyhatják a „barátságtalan” országok részvényeseinek szavazatát

Az orosz vállalatok egy részénél 2023 végéig nem kell majd figyelembe a „barátságtalan” országokból származó társtulajdonosok szavazatát a vállalati döntések meghozatalakor, Vlagyimir Putyin orosz elnök vonatkozó rendelete kedden jelent meg a jogi információk hivatalos internetes közlönyében.

A magyar szavazattal együtt 93 igen, 24 nem, 58-an tartózkodó – Felfüggesztették a Oroszországot az ENSZ-ben

93 ország szavazott a felfüggesztés mellett, 24 ellene, így megvolt a döntéshez szükséges kétharmad. Az ENSZ Közgyűlése ülésén megszavazta Oroszország felfüggesztését az Emberi Jogi Tanácsból – írja a CNN alapján a Telex.

Parászka Boróka: az erdélyi magyarok szavazatai úgy keringenek, mint gólyafos a levegőben!

Naponta több tucat erdélyi keres meg a következő panaszokkal: úgy kapott szavazólapot a magyarországi választásokra, hogy nem is kért ilyent. Fogalma sincs, honnan van meg a címe, ki és miért használja politikai célokra – írta közösségi oldalán Parászka Boróka erdélyi újságíró.

A Fidesz házhoz megy! Erdélyi aktivistatanonc csengetett be a 444.hu újságírójához….

Szombaton számoltunk be arról, hogy ingyenes utazást, szállást, ellátást és fizetést kínálnak romániai magyar -erdélyi-  egyetemistáknak a Facebookon, ha Magyarországra jönnek “aktivistáskodni”: standolni, vagy házról házra járni. Elő is került az első fecske….

Deutsch azt hitte humorherold, de elismerés helyett valóságos cunamit zúdított a fejére az internet népe!

Néha van az úgy, hogy egy politikus azt gondolja, feltalálta a csőben a lyukat, posztol egyet a közösségi oldalára új agymenéséről, de követői nincsenek elájulva, sőt! Ez történt Deutsch Tamással is, aki nagyot akart robbantani, de visszafelé sült el a szó-fegyver.

EP: 540 szavazattal, 119 ellenszavazat és 31 tartózkodás mellett: csak az uniós gyógyszerügynökség által jóváhagyott vakcinával oltottaknak jár automatikusan az utazási könnyítés!

Az EP 540 szavazattal, 119 ellenszavazat és 31 tartózkodás mellett szavazta meg saját tárgyalási álláspontját a digitális zöldigazolvánnyal kapcsolatban. Az intézményközi tárgyalások így akár már holnap elkezdődhetnek annak érdekében, hogy a rendszer a turisztikai szezon kezdetére, vagyis júniusra működőképes legyen.