Sorting by

×

A magyar szavazattal együtt 93 igen, 24 nem, 58-an tartózkodó – Felfüggesztették a Oroszországot az ENSZ-ben

93 ország szavazott a felfüggesztés mellett, 24 ellene, így megvolt a döntéshez szükséges kétharmad. Az ENSZ Közgyűlése ülésén megszavazta Oroszország felfüggesztését az Emberi Jogi Tanácsból – írja a CNN alapján a Telex.

Tovább

Parászka Boróka: az erdélyi magyarok szavazatai úgy keringenek, mint gólyafos a levegőben!

Naponta több tucat erdélyi keres meg a következő panaszokkal: úgy kapott szavazólapot a magyarországi választásokra, hogy nem is kért ilyent. Fogalma sincs, honnan van meg a címe, ki és miért használja politikai célokra – írta közösségi oldalán Parászka Boróka erdélyi újságíró.

Tovább

A Fidesz házhoz megy! Erdélyi aktivistatanonc csengetett be a 444.hu újságírójához….

Szombaton számoltunk be arról, hogy ingyenes utazást, szállást, ellátást és fizetést kínálnak romániai magyar -erdélyi-  egyetemistáknak a Facebookon, ha Magyarországra jönnek “aktivistáskodni”: standolni, vagy házról házra járni. Elő is került az első fecske….

Tovább

Deutsch azt hitte humorherold, de elismerés helyett valóságos cunamit zúdított a fejére az internet népe!

Néha van az úgy, hogy egy politikus azt gondolja, feltalálta a csőben a lyukat, posztol egyet a közösségi oldalára új agymenéséről, de követői nincsenek elájulva, sőt! Ez történt Deutsch Tamással is, aki nagyot akart robbantani, de visszafelé sült el a szó-fegyver.

Tovább

EP: 540 szavazattal, 119 ellenszavazat és 31 tartózkodás mellett: csak az uniós gyógyszerügynökség által jóváhagyott vakcinával oltottaknak jár automatikusan az utazási könnyítés!

Az EP 540 szavazattal, 119 ellenszavazat és 31 tartózkodás mellett szavazta meg saját tárgyalási álláspontját a digitális zöldigazolvánnyal kapcsolatban. Az intézményközi tárgyalások így akár már holnap elkezdődhetnek annak érdekében, hogy a rendszer a turisztikai szezon kezdetére, vagyis júniusra működőképes legyen.

Tovább

Vásárhelyi Mária: A szervezett választási csalás sem elég ahhoz, hogy kétségbe vonják az eredményeket. Ez a különbség a demokráciák és az autoriter rendszerek között.

Számomra az legnagyobb rejtély, hogy hogyan fordulhatott elő, hogy 2014-ben és 2018-ban is éppen annyi szavazatot kapott a Fidesz, hogy meglegyen a kétharmados többsége. Sem eggyel többet, sem eggyel kevesebbet. Egyszer lehet ez a véletlen műve, de kétszer???

Tovább