Ha hétvége, akkor horoszkóp! – Szeptember első hétvégéjét klasszisokkal kedvezőbbnek fogod érezni, mint a korábbiakat!

És ez is eljött! A mai napot kell csak kibekkelned és máris rádvirrad az ősz elsőhétvégéje! Rengeteg változást hoz az idei lombhullás időszaka: a srácoknak elindult a suli, lassan előszedheted a melegebb cuccaidat, a vízpart helyett más kikapcsolódás-helyszín után kell nézned. Mindehhez ad segítséget az első őszi hétvége horoszkópja!

Tovább

5 csillagjegy, akiknek szeptembertől fenekestől felfordul az élete – Köztük vagy?

A változás mindenkit kizökkent kicsit a megszokott kerékvágásból. Vannak, akiket megijeszt a komfortzóna-elhagyás, vannak, akikre inspirálólag hat, ha “zajlik körülötte az élet”. Nem kell félni, higgy magadban, olvasd el mit ír a horoszkóp a csillagjegyedről, a többi kialakul!

Tovább

A hét eleje keménynek tűnik, de…. – Heti horoszkóp (augusztus 30 – szeptember 5)

Holnap újabb hétfő, kezdődik az utolsó augusztusi, egyben az első szeptemberi hét. Érdemes utánanézni, mi vár ránk a csillagok állása szerint, mit ígér a horoszkópod! Van, akinek fantasztikus pár nap ígérkezik, másoknak kicsit rázósabb, de ha számítasz rá, jobban tudod kezelni!

Tovább

Ezt jól benézte a “naprakész” (holnapra-kész) Magyar Nemzet! – De no para, pár kattintás és helyreállt a Gergely-naptár és a Sorosozás fidesz-rendje!

Ezt nem lehet a kánikulára fogni, mert éppen rövid szünetét tartja, sokkal inkább jellemzi a (hol)naprakész kormánylap médiamunkásait és a tényt, hogy előre fel vannak készülve minden rosszra, amit a baloldalról és annak vélt, vagy valós követőiről terjeszteni akarnak.

Tovább

Nagyon rossz hírt kaptunk: egekbe drágul a gáz és az áram ár – Készüljön a legrosszabbra!

Most aztán foghatja a fejét Németh Szilárd és csapata, an nem gáz és az áram árának drágulás miatt, azt ők mellényzsebből fizetik, de azért mert ismét fényderült a közel egy évtizedes hazudozásukra. méghozzá a lehető legrosszabbkor, a választási kampányban, márpedig ezt a drágulást (is) a zsebén érzi majd a polgár még akkor is ha ha éppen az ellenkezőjét prédikálják a Karmelitából.

Tovább