Rogán szerint lehet „szíjjlászlózni, meg mészároslőrincezni”, de örvendetes, hogy Ők nyerték az autópálya-koncessziót

Érdekes álláspontnak adott hangot Rogán Antal állami koncessziókért felelős miniszter pénteken, amikor nyilvánossá vált az eredményhirdetés. Szerinte ez a magyar cég versenyképességét jelzi, ami kerítésen belül egyértelmű, de kikacsintva…..!

NER-ék bevették magukat a füredi Villa Vitae-ba? – Egyszerű halandó már nem foglalhat szobát

Magánszemélyként vásárolt meg egy négycsillagos balatonfüredi szállodát a milliárdos vállalkozó, a Duna Aszfalt Zrt. tulajdonosaként ismert Szíjj László – derül ki az Alfahír cikkéből. A dologban nem ez az igazán érdekes, hanem az, hogy a hotelben mezei halandó nem foglalhat szállást többé. De akkor ki? Rossz a máj, ha arra gondol a tulaja, hogy pártüdülő lett a támogatásokkal kitömött szállodából?

Jó dolog manapság “volt amatőrfocistának” lenni – céget alapított, pályázott, nyert 8 milliárdot!

Ennyire egyszerű ez! A recept nem túl bonyolult: végy egy tiszakécskei amatőr focicsap-játékost, alapítsa meg élete első céget, a jóakarók pont egy nappal később nyitnak meg egy jelentős pályázati lehetőséget, amellyel nagy kapacitású szállodák igényelhettek több milliárd forint állami támogatást lehet kapni és pályáztasd 8 milliárd forint állami támogatásra a céget a Magyar Turisztikai Ügynökséghez.