Novák Katalin tudásvágyát a szlovén elnök elégítette ki – Nem a média- és emberi jogok területén, ami a vendég szakterülete…..

Novák Katalin köztársasági elnökasszony kedd este lecserélte decens tűsarkúját egy bowlingcipőre és olthatatlan érdeklődéssel igyekezte ellesni a sport csínyját-bínyját a hazánkba látogató Nataša Pirc Musar szlovén elnöktől, aki a jog területén szerzett ismeretei mellett bowling bajnok is.

Szegény miniszterelnökék, nekik sem jutott benzin? – Az Orbán-Szijjártó duó feltalálta magát!

A hír: Orbán Viktor és Szijjártó Péter pénteken a szlovén miniszterelnök, Robert Golob meghívására részt vettek Szlovéniában a Cirkovce–Pince-villamosvezeték építésének befejezése alkalmából tartott ünnepségen – erősítette meg az MTI-nek az erről szóló szlovén sajtóhíreket Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Gyúrunk, vaze…? – Amúgy nem, Ő nem egy műkedvelő „izomagy”, hanem Magyarország külügyminisztere, Szijjártó Péter

Valamilyen különös indíttatásból a regnáló kormánytagok különös hangsúlyt fektetnek annak kommunikálására, hogy épp testben bujkál az épp lelkük és agyuk, így jelezve, hogy nyugi, kedves állampolgár, mentve a haza. Hogy mi az összefüggés a bicepsz és a jó tárgyalókészség között, az rejtély, ahogy az is, hogy mi közünk van nekünk Szijjártó izzadságszagú edzéseinek dokunemtálásához.