Novák Katalin új edzőterem-szelfivel érzékenyít – Gyúr, vaze…!

Nem tudom, kinek mi a tapasztalata, de aki edzőterembe jár, az a legritkább esetben szokta a telefonját is magával vinni a gyúrásra és, ha mégis, akkor is csak a legelvakultabb celebségre törők szelfizik a formába lendülésük rögös útját. Ebből levezetve Novák Katalin miniszterasszony mondjuk Vajna Timi babérjai tör?

Tovább

Budapest pride 2021: itiner, ha szombaton parkolna, autózna vagy tömegközlekedne Budapesten!

Július 24-én, szombat délután rendezik a Budapest Pride felvonulást, az esemény idején jelentős közlekedési változásokra és korlátozásokra kell készülni 13:00 és 17:30 között a Deák Ferenc tér – Kiskörút – Szabadság híd – Szent Gellért rakpart – Tabán útvonalon. A BKK a lezárások miatt a belvárosban közlekedőknek a kötöttpályás közösségi közlekedést, elsősorban az M1-es, M2-es és M4-es metrók, valamit a megszokottnál sűrűbben közlekedő 4-es és 6-os villamosok igénybevételét javasolja.

Tovább

Közlekedj okosan! – Hétvégén bringás felvonulás Budapesten

Hosszú szünet után lesz újra bringás felvonulás a fővárosban – szombat délután 2 órakor kezdődik a Margit hídnál. A koronavírus-járvány miatt hosszú-hosszú ideje nem volt már kerékpáros felvonulás Budapesten, jöttek viszont a rekordok a különféle kerékpáros számlálókon, ami azt mutatja, folyamatosan nő az igény a városi, közlekedési célú kerékpározásra, az infrastruktúra fejlesztésére.

Tovább

A Kos elől családja titkol valamit, a Bikának elkelhet egy orvosi vizsgálat, az Ikreknek nem árt az óvatosság – Itt a szombati horoszkóp

Karácsony második napján a reggeli kávé mellé érdemes belelesni, mit ígérnek a csillagok szombatra. Örüljön, hogy ma még visszakuckózhat az ágyba, ha kedve tartja és azt teheti, amit csak jónak lát. Most éppen olvassa a horoszkópját!

Tovább