Hogy is van ez, Kásler doktor-miniszter? – Mátészalkán csak a “kitolási fázisban lévő kismamák” szülhetnek ügyeleti időben?

Pénteken számoltunk be arról, hogy Budapesten egy betegről ugyan 3 órás várakozás után megállapították, hogy 4 bordája törött, és valami folyadék is látszik a környékén, ennek ellenére még két kórházat megjárattak vele, amíg találtak egy kórházat, ami felvette, erre itt az újabb horrorhír Mátészalkáról: “csak a kitolási fázisban lévő kismamák szülhetnek ügyeleti időben Mátészalkán, vagy akik már több gyermeket is világra hoztak, hiszen belőlük szinte kipottyan a baba.”

Tovább

Születésnapomra

Állandó szerzőnk, Felvidéki Judit filmrendező születésnapját ünnepeltük január 7-én. De ez könnyes nap volt, mert Judit édesanyja nem sokkal előbb, karácsonykor halt meg. Az embernek kevés borzasztóbb történhet az életében, mintha elveszíti az anyukáját. Ráadásul a szeretet ünnepén… Judit többek között úgy igyekezett földolgozni a veszteséget, hogy közzétette édesanyja írását lánya születéséről. Ezt tesszük most mi is.

Tovább