Perintfalvi Rita: kérem Osztie Zoltán atyát, mondja el, hogy ezt a baromságot pontosan hol is olvasta a Bibliában vagy a Katekizmusban?

Osztie Zoltán katolikus pap Orbán Viktort, az 59. születésnapja örömére, a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban tartott miséjén, szavaival királlyá kente fel, sőt a Messiásnak járó metaforikus képekkel ecsetelte Istentől kapott dicsőséges rendkívüliségét – kezdte bejegyzését Perintfalvi Rita katolikus teológus, hittanár, kulturális és szociális menedzser, aki közösségi oldalán így ír: “kommentárokat írok a jelenhez egy feje tetejére állt világban. Abszurdisztánban élünk és elhisszük, hogy ez a létező világok legjobbika. Nincsen szükség az ébredésre és minden ellenállás hasztalan. De én ezt nem hiszem el!”

Orbán keddi cukorbogyósága: isten éltesse Edit nénit! – Egyetértünk, 100 év, az 100 év, de ki az az Edit néni?

Orbán Viktor sokat ad arra, hogy oldalának kezelői minden “harcos-megvédem-megállítom-fujjBrüsszel-meg aki éppen aktuális” poszt után odabiggyesszenek egy-két “egyvagyokközűletekest”, meg egy “jóembereset”. A hétvége az öldöklés-ivás-kolbásztöltés jegyében telt, keddre valamit ki kellett találni!