Ujhelyi: népszavazást kezdeményezek az uniós tagságunk megerősítéséről!

Soha ilyen komoly és valódi veszély nem fenyegette még Magyarország uniós tagságát, mint most, amikor világos és egyértelmű lett, hogy az Orbán Viktor vezette Fidesz-kormány képtelen teljeskörű kompromisszumra jutni az Európai Bizottsággal és a hazánknak járó források egy részét bizonyosan elveszítjük – fogalmazta meg véleményét szokásos heti levelében Ujhelyi István Európa-parlamenti képviselő közösségi oldalán.

Háborús napló 24, egy nap a fronton – A csehek és a litvánok támogatják Ukrajna EU-s felvételét

A szerdán örömmel észlelt apró fény az alagút végén egyre halványabb figyelembe véve mi következett a nap hátralevő részében és az éjszaka folyamán a háború ukrán frontjain. Ukrán cégek Kárpátaljára települnek, a csehek, és a litvánok támogatják Ukrajna EU-s felvételét.

Parraghéknál 6.000.-/óra közpénzért stemplizik egy erre jogosult!

Hadházy Ákos képviselő adatokért folyamodott a Parragh László vezette Magyar Kereskedelmi és Iparkamarához (MKIK), ahonnan azt a választ kapta, hogy kíváncsisága kielégítése 1.300.000.- forintot kóstál, mert 6 ember 14 napon keresztül megfeszítve kell dolgozzon azon, ami a XXl. században két kattintással megoldható (lenne).