tárgyalások - Városi Kurír

Sorting by

×

Rendkívüli! Mérgezéses támadás áldozata lett az orosz-ukrán béketárgyalások három tagja?

A március 3-ról 4-re virradó éjszaka az Ukrajna és Oroszország közötti béketárgyalásokon részt vevő delegáció három tagja vegyi fegyverrel való mérgezésre utaló tüneteket tapasztalt, az egyikük Roman Abramovics orosz oligarcha volt.

Tovább

Ukrajna nem enged Oroszország területi igényeinek

Naponta folynak az egyeztetések Kijev és Moszkva között, Ukrajna ugyanakkor nem enged az ország területi egységét érintő kérdésekben – mondta el Mihajlo Podoljak, az ukrán elnöki iroda vezetőjének tanácsadója, a kijevi tárgyalóküldöttség tagja a BBC Ukrajinának adott, kedden közzétett interjújában, amelyet az Ukrajinszka Pravda hírportál szemlézett.

Tovább

Háborús napló 28.- Orbán Viktor újabb pávatánca – Cikkünk folyamatosan frissül

Úgy látszik ez a háborús hét ismét sikeresen aktiválja Orbán Viktorban a pávatáncos géneket, megint igyekszik minden felé, de érezhetően leginkább Moszkvának, megfelelni. Ő és külügyminisztere ismét zsarolással fenyegetőzik.

Tovább

Háború percről percre 22. -Cikkünk folyamatosan frissül

Alighanem újabb lendületet kaphat a háború, bár a béketárgyalások is folytatódnak, így aztán minden és annak ellenkezője is is igaz lehet a jövőben. Az is tény viszont, hogy reggel egy amerikai tábornok, és az ukrán kormány egyik tanácsadója is a háború közeli végét jósolta. Mi azonban továbbra is a napi történésekre koncentrálunk.

Tovább