Fidesz-firnyák: salátatörvénybe rejtve legalizálták a voksturizmust – Aki eddig azt hitte, “tiszta lehet a választás”, benézte!

Nagy csendben elfogadták a parlamentben azt a törvényjavaslatot, ami lényegében legalizálja a voksturizmust, és ezzel veszélyeztetheti a jövő évi választások tisztaságát – mutatott rá a TASZ a tényre, ami a lehetőségét is elveszi az “egy komfort nélküli egyszobás házban 200-an laknak”-sumákság kivizsgálására.

Tovább

A járvány alatt a cégek “lenyúlhatják” oltatlan dolgozóik bérét – egy gyáva kormányzati döntés következményei

Éjszaka megjelent a kormányzati döntés eredményeként a legújabb járványügyi rendelet, ami a munkadókhoz delegálja annak jogát, hogy ne csak megkövetelhessék dolgozóitól a beoltottságot, de szankcionálhassák az ezt megtagadókat, méghozzá a zsebükön keresztül. Első körben hosszabb fizetés nélküli szabadságra küldhetik a renitenseket.

Tovább

Talpra MÚOSZ, vagy húzz a francba! – Egy önleleplezés története

Az elmúlt években, miközben a kormány ott rúg a valódi sajtón, ahol éri, a MÚOSZ a Magyar Újságírók Országos Szövetsége vakarózgat és néha néha tesz egy egy erőtlen nyilatkozatot. Szombaton a Klubrádióban Neuman Gábor kérdezte egyik vezetőjüket, mit léptek, amikor kiderült, hogy csütörtökön kitiltották a vezető ellenzéki médiákat Orbán Viktor sajtótájékoztatójáról.

Tovább