A végjáték újabb bizonyítéka: Facebookon keres dolgozókat a Szent Borbála Kórház

Ha akadna valaki, aki kétség bevonja az egészségügyi dolgozók szombati tüntetésének jogosságát és annak üzeneteit, az nézze meg a Tatabányai Szent Borbála Kórház közösségi oldalát, ahol folyamatosak a szinte minden területre kiterjedő állashirdetések.

Tovább

Rosszul vagy? Dögölj meg! – Tatabányai horror sztori

Az alábbi esetről a közösségi oldalán számolt be az ellátásra szoruló szlovák hölgy férje. Mindez 2018 Magyarországán esett meg Tatabányán. Azon a Magyarországon, ahol a regnáló kormánypárt politikusai, akik tehetnének az egészségügy javításáért, egészen másra költik a köz pénzét.

Tovább

Rablás Tatabányán

Otthona előtt rabolt ki két tatabányai férfi egy helybélit 2018. szeptember 5-én késő este. A 22 éves B. Dániel és a 18 éves E. Márk egy tatabányai lépcsőház előtt támadt rá a sértettre, akit bántalmaztak és elvették tőle a mobiltelefonját és a cigarettáját. A tatabányai járőrök a bejelentést követő pár percen belül elfogták az elkövetőket.

Tovább

Hungarikum: az 544 milliós út azért nem életveszélyes, mert nincs átadva!

Schmidt Csaba, Tatabánya polgármestere augusztus 24-én adta hírül nagy mellénnyel, hogy komplex útfejlesztési program megteremtése keretében elkészült és átadásra került, 1,4 kilométer hosszúságú Bécsi út, amely 484,29 millió forintos európai unós támogatással karöltve, 544 millió forint összértékben valósult meg.

Tovább