Juszt László: játsszunk el a mi Lajosunk újabb agymenésével!

Kósa Lajos, az Országgyűlés honvédelmi és rendvédelmi bizottságának elnöke, így résztvevője az operatív törzs munkájának. Szerinte a “legrosszabb forgatókönyvre is van válaszunk,” olyan eshetőségekre is van terv, “amit az emberek nem is tudnak elképzelni.” Példaként az orvosi eszközök biztosítását, a kórházak oxigénellátását és a temetkezést említette.

Tovább

Koronavírus: leálltak a boncolások, a koronavírusos halottak esetében a hamvasztás javallott!

„Egyszer használatos védőruha, védőszemüveg, FFP3-maszk, PVC-be mártott kesztyű, lábzsák, valamint kézfertőtlenítő beszerzéséhez kért segítséget az operatív törzstől a mintegy kétszáz

Tovább

Tudta, hogy “magányos, sokszor meg nem értett, nyelvébe és történelmébe zárkózott nép” tagja?

Andy Vajnának köszönhető, hogy a magyar film új aranykora köszöntött ránk – mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a világszerte elismert filmproducer, a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos búcsúztatásán.

Tovább

Állam bácsi túszul ejtette a temetésre félretett pénzt – hol élünk…?

Augusztusban meghalt egy daganatos betegségben szenvedő férfi, akinek se fia, se borja, csak a barátaira számíthatott. Gondoskodott is a végtisztességről – legalábbis ennek tudatában halt meg – a haverok tették volna, amit ígértek, de jött a megkérdőjelezhetetlen Hivatal…..

Tovább