Kiskáté azoknak, akik nem akarnak rémhírterjesztővé válni! – Gulyás miniszter bejelentése után szükség lehet rá!

Gulyás Gergely csütörtök esti kormányinfóján közölte, hogy a kormány utasította a rendőrséget, hogy rémhírterjesztés miatt indítson eljárást mindenkivel szemben, aki valótlan információt közöl az üzemanyagellátás leállásáról. A veszélyhelyzet alatt az Országgyűlés módosította a rémhírterjesztésre vonatkozó szabályokat, de ettől még nem változott, hogy aki a véleményét osztja meg, nem követ el bűncselekményt.

Read more

Nem hiszel a fülednek? Itt a szavazók új nemzedéke!

Churchillnek tulajdonítják a mondást, hogy a demokrácia elleni legjobb érv 5 perc beszélgetés egy átlagos szavazóval… Ha ez így túlzás is, azért legyünk tudatában, hogy az urnákhoz járulók elképesztően alacsony és legtöbbször torz információk alapján döntenek. Az viszont csodálatos, hogy a nagy tömeg ezeken az ingatag alapokon többnyire milyen bölcsen képes dönteni.

Read more

Nyugodt szóval a tényekről – Már úrrá lett a kommunikációs káosz!

Azt mondja a kiváló művészember, aki már kétszer is átesett a koronavírus fertőzésen, hogy neki az orosz vakcina kell, merthogy (úgy tudja) őt magatehetetlen csecsemőkora óta orosz (szovjet) medicinákkal védték meg a kórságoktól, vagyis az orosz oltóanyagok általában hatásosak voltak, így alighanem a mostani is az lesz.

Read more

Pin It on Pinterest