Szia Urak! Akarjátok a híres-neves magyar gyógyfürdők zászlóshajóit? – Az ex fiúk, mára bácsik karjukra veszik a bevásárlókosarukat?

Lehet, hogy Varga-törvényt szegtünk az “ex” -volt, korábbi- melléknév használatával, de a többi szó rendben lesz, ha mondatba rendezve a tény, amit leírnak aggályos is. Ez egyelőre nem büntetendő, csak az idegen szavak használata, ugyebár? A lényeg, aminek a híre kedden látott napvilágot: a Telex úgy értesült, azzal az indokkal, hogy az amúgy is sanyargatott önkormányzatoknak nincsen elég pénzük a fürdők energiaszámlájára, az állam átvenné őket. Aztán, ha úgy alakul, akár koncesszióba is lehetne majd őket adni őket.

Mekkora karácsonyfát bont Tiborcz Orbánvő Vízkeresztkor, ami alá befért a szokásos zokni-díszzsepi kombó mellé pár pláza is?

Nagy lehet a sürgés-forgás Vízkereszt napján a Tiborcz-rezidencián! Feltehetően aki él és mozog azon fáradozik, hogy a gíga-karácsonyfáról, ami alá begyömöszölték az ünnep előtt a családi portfólióba beficcent plázákat, leszedjék a díszeket és eltegyék a következő december 23-ra. Minden bizonnyal akkor kerül a gyerekjátékok közé a felnőtteknek is ez-az.

Mi az: 1385 gramm, 4 900 Ft? – Megfejtés: Orbán Viktor könyve

Még pont időben van az, aki az Orbán Viktor beszédeinek “a szimbolikus magyar időszámítás szerint, azaz tavaly október 23-tól idén október 23-ig” összegyűjtött példányát akarja a karácsonyfa alatt látni, amiről a kiadó -a Demokrata- azt írja kedvcsinálónak, hogy “egy rendkívül izgalmas, sokrétű szellemi vállalkozás rajzolódik az olvasó elé, egy viharos és sokszor félelmetes korszak gyakran nemzetközi visszhangot kiváltó elemzése”.

A manóba! Titkolta, amíg titkolhatta, de kiszivárgott Tiborcz István elhallgatott ügye…..

Van a titoknak az a fajtája, amit direkt arra találnak ki az “okos” sajtósok, hogy kiszivárogjanak. Érdekesebb, mintha egy sajtóközleményt adnának ki a dologról, meg olyan “bennfentes-érzést” kölcsönöz azok felé, akik olvassák. Így eshetett meg az a csúfság, hogy Tiborcz István -tudják: Orbán Viktor veje- jótékonykodásra adta a fejét.

Kíváncsi az Orbánvő gondolataira? Tiborcz István könyve 8.900.- forintért megvehető!

Tiborcz István -Orbán Viktor veje- nem először próbálkozik könyvírással, pont egy évvel ezelőtt került ki -részben- a kezei közül “Hazának Használj! Az Adria-palota története” című kötet és úgy tűnik, írói vénája beállt az évi egy megjelenésre. Pédamutató, ahogy temérdek elfoglaltsága mellett van ideje könytárakban, levéltárban búvárkodni, hogy átrágja magát a fennmaradt kordokumentum-hegyeken.

Amit küldenék, azt nem szokták karácsonyfára rakni… – Novák Katalin fenyődíszítős-ötlete kiakasztotta a kommentelőket

A kommunikációs stábban jó ötletnek tarthatták, hogy Novák Katalin karácsonyfadíszeket gründoljon a nép egyszerű gyermekeitől a Sándor-palota fenyőfájára. Több szempontból is hatásos, hiszen sokan vannak olyanok, akik tetőtől bokáig megtisztelve érzik majd magukat, hogy a “nemzet fáján” lóg a díszük és az sem utolsó, hogy még az unokáknak is mesélheti az adományozó, hogy részese lehetett a nagyi a “nemzet  adventi ünnepének”. Készülhetnek majd fotók, videók az áhitatról, amin ott pózolnak a regnáló előljárói, akik párás tekintetüket pont a küldő függőjén legeltetik.

Vásárhelyi Mária: kellett egy kis idő, amíg leesett a tantusz!

“Amikor az Orbán Ráhel-Tiborcz István házaspár az év elején, február környékén bejelentette, hogy családjukkal külföldre, a festői Marbellára költöznek, ami egyébként a fehérgalléros bűnözés Mekkája is, őszintén elcsodálkoztam. Orbán Ráhel ugyanis azt mondta, hogy utazásuk célja, hogy gyermekeik világot lássanak, nyelveket tanuljanak, jó iskolákba járjanak. Kellett egy kis idő, amíg leesett a tantusz!