Sorting by

×

Egyen-fideszmaszkban csápoltak Orbán “télzáró csapatösszetartásán” Józsefvárosban

“Télzáró csapatösszetartást” rendezett a Fidesz Budapesten, a VIII. kerületben, amire maga Orbán Viktor is hivatalos volt. Sokan gyűltek össze, hogy személyesen hallgassák meg, amiket eddig csak a propagandalapokban olvashattak és a közrádióban hallhattak. Kaptak egyenmaszkot, elemózsiát és iránymutatást, amúgy Orbán-módra.

Tovább

Orbánt nem érdeklik a covid-adatok, büszke “atyuskaként” pózol új profilképén – Egy a kommentek közül: “a negyedik hullám likeolja ezt!”

Gondolom sokaknak feltűnt, hogy míg a kormány hivatalos oldalán hirdette, hogy maszk és oltási igazolás nélkül minél többen tömörüljenek a Békemenettel egybekötött október 23-i előadásán, a covid nem pihent. Pár napra rá már a “hivatalosság is elismerte: tombol a negyedik hullám. Orbán Viktor mit sem törődve felelősségével az ügyben, szerdán megváltoztatta közösségi oldala borítóképét, amin áhítattal hallgatja a vuduzott tömeg kinyilatkoztatását.

Tovább

Özönleni fog a nép a miniszterelnöki Gundel-menzára

Túl sok magyarázat nem kell hozzá, hogy miért fognak tízezrek a Várba vándorolni egy jó kis ebédért. Ott ugyanis már beköszöntött a kommunizmus. Csak egy közepes árfekvésű budapesti étteremmel kell összehasonlítani a Gundel árait, és rögtön látszik, hogy érdemes lesz felmenni.

Tovább