Alföldi Róbert: kedves Selmeczi Gabriella, ön el tudja képzelni, hogy ha kamaszkorában megnézi Makk Károly Egymásra nézve című filmjét, akkor attól  leszbikus lesz?

Alföldi Róbert: kedves Selmeczi Gabriella, ön el tudja képzelni, hogy ha kamaszkorában megnézi Makk Károly Egymásra nézve című filmjét, akkor attól leszbikus lesz?

Ha azt vesszük kiindulópontként, hogy a tudás, ismeretszerzés és ezek alapján a döntéshozatal alakítja gyermekeink életét és, ha elzárják az ismeretszerzés lehetőségét, akkor módja  sincs fent említett utódnak arra, hogy teljes, boldog, kiegyensúlyozott életet élhessen, akkor bűn ezt megakadályozni.

Tovább
Váratlan Fidesz-célkereszt a pedofilokon

Váratlan Fidesz-célkereszt a pedofilokon

Kevés ocsmányabb, mocskosabb bűncselekmény van, mint a gyermeki életeket megrontó pedofília és kevés cinikusabb, piszkosabb bűnös mint az ezeket elkövetők. Csak üdvözölni lehet ha egy kormányzat fellép ezek ellen.

Tovább
Szanyi Tibor: bér(lakás)harc – záróra előtti (lakás)végkiárusítás

Szanyi Tibor: bér(lakás)harc – záróra előtti (lakás)végkiárusítás

Szögezzük le: az a kormány, amely csak hébe-hóba nyújt be törvényjavaslatokat, sokkal inkább egyéni képviselői indítványokról határoztat az országgyűlési többségével, az ne csodálkozzon, ha a felháborodott kritikák most legkevésbé Böröcz László gyakorló nímandnak, hanem Orbánéknak szólnak. A benyújtott előterjesztés - törvénnyé

Tovább